PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 78 m2, Bratislava - Vrakuňa

Typ: štvorizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 78 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exluzívne na predaj priestranný 4-izbový byt ( 78 m2) s loggiou( 3,5 m2 ) na 4/8 poschodí, vo príjemnej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, a rýchlim napojením na všetky dopravné tepny.

Výhodou je parkovacie miesto pred domom, ktoré prislúcha do prenájmu za poplatok mestu za 270/ročne. Nový majiteľ sa automaticky zaregistruje na príslušnom mestskom úrade a pokračuje v nájme.

Veľmi dobre dispozične riešený byt sa nachádza v zateplenom panelovom dome s novým výťahom na Poľnohospodárskej ulici- Bratislava - Dolné Hony. V rámci rekonštrukcie obytného domu bola okrem zateplenia vymenená strešná izolácia, obnovené balkóny, brány na čipové uzamykanie, kompletná rekonštrukcia vchodu – schody, nová dlažba, kompletne nové okná vo vchode aj na medziposchodiach, obnovené zvončeky , zárubne aj dvere na pivničných priestoroch, maľovky a stierky.


Obytný dom spravuje súkromná správcovská spoločnosť, ktorá zabezpečuje aj pravidelné upratovanie spoločných priestorov. Výhodou sú taktiež vchody z oboch strán domu. Za domom sa nachádza materská škôlka aj detské ihrisko pre detičky .

Byt je vzdušný, orientovaný na dve svetové strany . Jeho dispozičné riešenie z neho robí byt ideálny pre rodinu, ktorá sa má kde stretnúť a súčasne zabezpečuje súkromie. Samostatné WC, kúpeľňa s vaňou.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa: výmena plastových okien s mechanickými žalúziami , v kuchyni a chodbe dlažba, 4 x izba laminátové.
Za výhodu považujem , že si byt môžete zrekonštruovať podľa vlastných predstáv.

Balkón je ako stvorený na pestovanie kvetov, posedenie pri kávičke. .Izby sú priestranné a svetlé. Kuchyňa s úložným priestorom, dostatok miesta aj na jedálenský stôl. Obývacia izba kde sa bude rodina rada stretávať, priestranná chodba a 3x samostatné nepriechodné izby. Kúpeľňa a toaleta vhodné na kompletnú rekonštrukciu.

Mesačné náklady na byt do 170eur/pre 2 osoby . Byt disponuje pivničnou kobkou ( 2m2 ) .

Obytný panelový dom sa nachádza v tichom prostredí mimo rušnej komunikácie. Priaznivci aktívneho životného štýlu určite ocenia bezprostrednú blízkosť prírody v podobe vybudovaného, cyklistickej dráhy. .Len po 1km príjemnou prechádzkou sa dostanete do VRAKUNSKÉHO LESOPARKU, kde sa nachádza veľa zaujímavých atrakcií ( workoutové ihrisko, ľanová dráha, detské ihriská, množstvo technických a prírodných pamiatok, ohniská a zaujímavé náučné chodníky).Aj pre tieto atribúty, je byt vhodný pre mladé rodiny s deťmi, ale aj aktívnych dôchodcov. Čoraz viac študentov vyhľadáva privátne bývanie a momentálne trh dominuje nájomnými bytmi, byt je vhodný aj na investíciu.


Ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kontaktovať ešte dnes. Obhliadky realizujem aj cez víkend.
Ponúkame vám iba nehnuteľnosti, ktoré osobne poznáme. Aj túto nehnuteľnosť som navštívila osobne, preverila som faktický aj právny stav. Na Vaše otázky vám preto viem poskytnúť presné a relevantné odpovede.

Rýchlo a bezplatne vám vybavíme najvýhodnejší hypotekárny úver v akejkoľvek banke.
A navyše, ZÍSKANIE HYPOTÉKY VÁM GARANTUJEME.
V opačnom prípade dostanete rezervačnú zálohu v plnej výške späť.
.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie