PREDANÉ - Na predaj dvojpodlažný rodinný dom vo Veľkých Levároch.

RADO Reality vám so súhlasom majiteľa ponúka slnečný veľký 4 izbový dvojpodlažný rodinný dom vo Veľkých Levároch.
Rodinný dom je celý podpivničený s výmerou 61m2, prízemie 71m2, poschodie 66m2, zastavaná plocha je 80m2. Celková úžitková plocha je 137m2 a disponuje peknými priestrannými izbami s orientáciou na JZ, na prízemí kuchyňou spojenou s jedálňou, prechodom do obývacej izby a východom na terasu, z ktorej je samostatný prechod do dvora a záhrady. Pod terasou sa nachádza pivnica na zeleninu so samostatným vchodom.
Obývacia izba má aj samostatný vchod z haly, z ktorej vedie schodisko do suterénu a na ďalšie poschodie. Na prízemí sa nachádza toaleta a samostatný sprchový kút. V jedálni je možnosť umiestnenia plynových kachlí napojených na komín so samostatným prívodom plynu.
Na poschodí sa nachádza priestranná chodba, dve detské izby a spálňa, z ktorej sa dá prejsť na loggiu. Na tomto poschodí sa nachádza kúpeľňa s vaňou a toaletou. V suteréne sa nachádza komora, práčovňa, kotolňa a dielňa.
Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1983, je postavený z Pórobetónu s vnútornými priečkami zo Siporexu. Dom je nezateplený, rozvody elektriny sú medené, plastové okná boli menené v r. 2012, elektrický ohrievač vody a plynový kotol Protherm Tiger so 45l zásobníkom teplej vody. Dom bol vymaľovaný pred 6 rokmi a je napojený na všetky inžinierske siete. Rekonštrukcia strechy bola v roku 1999 izoláciou Prelasti.
Na pozemku o celkovej rozlohe 433m2 sa nachádza aj samostatne stojaca dielňa s výmerou 31m2 pripojená na 380V rozvod elektriny. Na pozemku je aj studňa s hĺbkou 13m, dlhodobo nepoužívaná, s možnosťou prehĺbenia a vyčistenia, ktorá sa dá využiť na závlahu záhrady, poprípade napustenia bazéna. Pozemok okolo domu je priestranný, rovinný, kde sa dá vnútorne parkovať osobným automobilom.
Nakoľko sa dom nachádza v blízkosti hlavnej cesty, dispozičné umiestnenie úžitkovej časti nie je rušené. Kuchyňa, detské izby, ako aj obývacia izba sú umiestnenie smerom do dvora a záhrady na juhozápadnú časť. Aj keď sa na pozemku nachádza žumpa, je nevyužívaná, lebo rodinný dom je napojený na mestskú kanalizáciu.
Veľké Leváre je obec na Slovensku v okrese Malacky. Obec leží v nadmorskej výške 170m, 10 km severne od okresného mesta Malacky a 40 km od Bratislavy. Milovníkom prírody ponúka obec rôzne zaujímavosti. Východnú časť chotára tvoria hlboké borovicové lesy, bohaté na lovnú zver a známe bohatstvom jedlých húb.
Cez územie obce preteká priezračná Rudava, v ktorej sa vyskytuje 36 druhov rýb. V severnej časti územia je Štátna prírodná rezervácia Abrod, západným okrajom chotára preteká hraničná
rieka Morava. V obci žije 3 626 obyvateľov.
Obec Veľké Leváre má kompletnú občiansku vybavenosť: materská a základná škola, lekári, zubár, lekáreň, pošta, potraviny, čerpacia stanica, reštaurácie.
Rodinný dom je obývaný, kúpou je po dohode voľný k nasťahovaniu.
Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si so mnou dohodnúť obhliadku.
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu
sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Radovan Rothacker
RADO Reality Group

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie