PREDANÉ - Prenájom domu 293 m2, Nitra

Typ: rodinný dom
Okres: Nitra
Obec: Nitra

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom nehnuteľnosť nachádzajúcu sa v meste Nitra, m.č. Čermáň na ulici Kostolná.

Samostatne stojaci 5 izbový rodinný dom s úžitkovou plochou približne 293 m2, po čiastočnej rekonštrukcii na 989 m2 pozemku.

Ponuka na prenájom pre rodinu (4 osoby) je 1000 € z toho 700 € je nájom a 300 € sú energie.

Vhodný ako ubytovňa pre pracovné agentúry, alebo pracovné firmy. Kapacita lôžok je aktuálne pre 8 osôb s možnosťou úpravy podľa dohody. Preferovaný je dlhodobý prenájom, kedy sa cena nastaví individuálne na základe dohody a počtu osôb.

Cena za prenájom celého domu pre 8 osôb je 1 400 € z toho 900 € je nájom a 500 € sú energie.

Depozit vo výške mesačného prenájmu. Platba za prenájom je mesiac vopred.

Dispozícia: Hlavný vstup so zádverím, hala slúžiaca ako jedáleň vedie do kuchyne so špajzou. Prepojovacia chodba s WC a šatníkom vedie na zadnú terasu, obývacia nepriechodná izba č.1 s možnosťou dvoch a viac lôžok je s balkónovým vstupom na zadnú terasu. Z centrálnej haly vojdete schodiskom do izby č.2, ktorá má veľkú terasu s možnosťou dvoch postelí, ďalej spoločná kúpeľňa s WC. Chodba, z ktorej vedie vstup do druhej kúpeľne so sprchovacím kútom a umývadlom, vedie do izby č.3 s možnosťou dvoch postelí, kde sú dvere s výstupom na zadnú terasu. Schodisko na 2NP vedie do priestrannej haly, z ktorej je vstup do dvoch nepriechodných izieb (izba č.4, izba č.5) s možnosťou štyroch a viac lôžok.

Dom sa prenajíma so základným vybavením ako práčka, mikrovlnná rúra, rúra na pečenie a nábytku, ktorý je na fotkách. Možnosť čiastočného doplnenia, alebo odstránenia nábytku po dohode s vlastníkom.

Po individuálnej dohode je možnosť užívať garáž a ďalšie úžitkové priestory v dome.
Parkovanie je možné len na ulici.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie