Dvojpodlažný rodinný dom v obci Radošovce NA PREDAJ

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária Reality Bratislava, s.r.o., ktorá má celkovo 780 realitných ponúk.
Reality Bratislava, s.r.o.
170 000 €
Typ: rodinný dom
Okres:
Obec:
Realitný maklér:
Jozef Šťastný
stastny-ZVNC-reality.ba

Podrobný popis
Ponúkame vám na predaj dvojpodlažný rodinný dom v tichej časti obci Radošovce časť Vieska. Nehnuteľnost bola postavená v roku 1987 je v pôvodnom stave a nachádza sa na pozemku o rozlohe 600m2 z toho úžitková plocha domu je 290m2. Materiál stavby je biely Ytong kváder. Dom je celý podpivničený a chránený hydroizoláciou proti spodnej vode. Voda sa čerpá z vlastnej kopanej studne.
Vykurovanie je riešené radiátormi a samostatným nízkoteplotným plynovým kotlom,ktorý je spolu s bojlerom na teplú vodu umiestnený v sklepe. Horné poschodie je možné v budúcnosti uzatvoriť od spodného a urobiť samostatný vstup pomocou vonkajších schodov. Zboku domu je vchod do ďalšej miestnosti ktorá slúžila ako úschovňa zeleniny a ovocia. V zadnej časti pozemku sú postavené samostatne stojace budovy hospodárska budova a budova slúžiaca ako dieľňa. Na pozemku za domom sa nachádza kopaná studňa. Parkovanie je možné v garáži, vedľa domu a pred domom na ulici. Pozemok je trávnatý a nachádzajú sa tam dobre plodiace ovocné stromy.
Obec Radošovce poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. V okolí 15km sú mestá Skalica, Senica a Holíč s dostupnosťou autom do 10min.
Dispozícia domu:
prízemie:
-zádverie, veľká chodba, schodisko na poschodie a do sklepa, kúpelňa a samostatné WC, kuchyňa, veľká obývacia izba, 2x izba, garáž
poschodie:
-veľká chodba, kuchyňa, veľká obývacia izba, 3x izba, kúpelňa s WC
Príslušenstvo domu:
-samostaná budova (využíva sa ako dieľňa)
-hospodárska budova
DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE:
-elektrická prípojka 220/380
-vykurovanie plynové
-odpad (žumpa) kanalizácia pred domom
-prípojka na obecnú vodu pred domom, studňa na pozemku
-príjazdová cesta z prednej časti pozemku
-balkón v prednej aj zadnej časti domu
-garáž s montážnou jamou
-podpivničená celá nehnuteľnosť
-pozemok rovinatý a celý oplotený
Cena rodinného domu je 170.000 Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská provízia RK vo výške 3%. V cene je zahrnutý kompletný právny, notársky servis a poplatky za vklad kúpnej zmluvy do katastra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie