PREDANÉ - Predaj pozemku 8540 m2, Bátorove Kosihy

Typ: nezaradený priestor
Okres: Komárno
Obec: Bátorove Kosihy
Plocha: 8540 m²

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj pozemok v obci Bátorove Kosihy s rozlohou 8540 m2. Pozemok sa nachádza približne 400 metrov od centra. Pozemok je rovinatého charakteru a je vedený ako stavebný pozemok. 214 m2 je zastavaná plocha a 8326 m2 záhrada.
Inžinierske siete - verejný vodovod, plynovod a elektrika (transformátor je nad zemou). V obci nedisponuje s verejnou kanalizáciou. Na pozemku nenachádza žumpa, lebo sa to využívalo len na poľnohospodarské práce.
Uličná šírka pozemku je 56 m. Rozmery: cca.-138m, 56m, 152m, 62m povoleným prístupom z vedľajšej ulice dediny. Okolitá zástavba pozostáva z rodinných domov.
Meranie a grafické znázornenie je len informatívne a je nepoužiteľné na vytýčenie hraníc pozemkov a osadenie stavieb na pozemky. Vytýčenie hraníc pozemkov a osadenie stavieb na pozemky môže vykonať len odborne spôsobilá osoba.
Obec Bátorove Kosihy ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, obecný úrad, pošta, materské škôlky, základné školy, ambulancie lekárov, reštaurácie, kultúrny dom.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie