PREDANÉ - Predaj domu 400 m2, Zlaté Moravce

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj rodinný dom - dvojdom v obci Žitavany v tesnej blízkosti Zlatých Moraviec. Dom stojí na pozemku o veľkosti 1.270 m2, bol postavený v roku 1975, je tehlovej konštrukcie s plochou strechou, s dvoma nadzemnými podlažiami a suterénom. Je napojený na všetky inžinierske siete - plyn, voda, elektrika, kanalizácia. Momentálne sú v dome dve poschodové obytné jednotky, každá so samostatným pripojením na inžinierske siete.

Obec Žitavany leží na rozmedzí južných svahov Pohronského Inovca a severnej časti Podunajskej pahorkatiny, na oboch stranách rieky Žitavy. Obec bola kedysi súčasťou Zlatých Moraviec, no po miestnom referende v roku 2002 sa osamostatnila. Momentálne v obci žije približne 2.000 obyvateľov. Je tu zriadená materská, základná škola, nachádzaju sa tu obchodné prevádzky, multifinkčné ihrisko.

Predávaný dom sa nachádza v tichej lokalite, ponúka krásne výhľady na Pohronský Inovec a Tribeč. Zastavaná plocha domu je približne 200 m2, je zrkadlovo predelený na presné polovice - obytné jednotky so samostatnými vchodmi. Konštrukčne je postavený z tehly s plochou strechou pokrytou asfaltovými pásmi. K domu patrí aj záhrada so starším bazénom.

Južný byt:
- v roku 2021 dokončené zateplenie domu ukončené stavebným lepidlom - bez fasádnej omietky,
- v roku 2021 izolovaná strecha vrátane odvodnenia, vymenená kanalizácia v dome
- inak je dom v pôvodnom stave - drevené okná, podlaha betónová s linoleom
- kúrenie zabezpečuje samostatný novší plynový kotol

Severný byt:
- dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou staršieho dátumu - výmena časti okien za plastové, izolovaná strecha, plávajúce podlahy
- rekonštrukcia kúpeľne s toaletou
- kúrenie v dome plynovým kotlom, no je pripojený aj kotol na pevné palivo, v kuchyni a na poschodí je možné aj lokálne kúrenie pevným palivom

Dispozične sú obe bytové jednotky zrkadlovo orientované. Do domu vstupujete po schodoch do priestrannej haly, z ktorej sa vchádza do kuchyne, kúpeľne a dvoch obytných izieb. Na poschodí sa zo vstupnej haly vchádza do ďalších dvoch miestností a na priestrannú lodžiu s výhľadom na okolie. Na poschodí nie je kúpeľňa. V oboch častiach domu je možné využiť aj priestranný suterén.

Dom je možné využiť pre dve rodiny, ktoré chcú žiť spolu, no s dostatkom súkromia. Zároveň je dom možne zrekonštruovať, jeho úžitková plocha ponúka priestor napr. pre 4 samostatné bytové jednotky s možnosťou parkovania vo dvore a samostatnými záhradkami.

Dom je aktuálne prázdny, pripravený pre nového majiteľa. Viac, fotografií, viac informácií, projektovú dokumentáciu nájdete na: https://igorkliman.sk/dvojdom-zitavany

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie