PREDANÉ - IBA U NÁS!!! 3i byt, 74m2 + 6m2 balkón, Duklianskych hrdinov, Trenčín

Typ: trojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s rozlohou 72m2, ku ktorému prislúcha aj pivnica s rozlohou 2m2 a balkón s rozlohou 6m2. Byt sa nachádza na 7. poschodí zo 7 v panelovom bytovom dome na ulici Duklianskych hrdinov v Trenčíne.
Dispozične byt pozostáva z naozaj priestrannej vstupnej chodby, z ktorej je vstup do 2 samostatných spální, obývačky, kuchyne so špajzou, kúpeľne a do samostatného WC. V obývačke sa nachádza aj velký balkón s krásnym výhľadom na Trenčiansky hrad a pohorie Považský Inovec. S takýmto výhľahom už pre Vás ranná káva nebude iba obyčajnou kávou. Obývačka s kuchyňou sú orientované na južnú stranu a teda sú počas celého dňa krásne presvetlené. Obe izby sú orientované na sever, vďaka čomu sa v izbách príjemne spí aj počas horúcich letných dní.
Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu plastových okien, murované jadro s novými elektrickými rozvodmi, rozvodmi vody aj odpadu, nové podlahy v celom byte a interiérové dvere so zárubňami. Byt je vhodný na nasťahovanie bez nutnosti veľkých zásahov.
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Je tu škôlka, základná škola, viacero stredných škôl, vysoká škola, zastávky MHD aj medzimestskej dopravy, vlaková stanica Zlatovce, potraviny COOP a LIDL, zdravotné stredisko, lekáreň, policajná stanica, množstvo reštaurácií a pohostinstiev a mnoho rôznych firiem. Parkovanie v okolí je rovnako bezproblémové ako v celom Trenčíne. Veľkou výhodou tohto bytu je vynikajúca dostupnosť na diaľnicu D1 a veľmi rýchlo sa tiež dostanete pešo do centra mesta.
Cena bytu je 119.900,-€
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=nNWsEjPJUPD
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie