PREDANÉ - Pozemok na stavbu rekreačnej chaty pod Javorinou na predaj

Popis
Mierne svahovitý slnečný pozemok s prístupovou cestou v správe Slovenskej republiky a s jedinečným výhľadom na Javorinu v katastri obce Bzince pod Javorinou, časť Cetuna na predaj.
Šírka pozemku je pri ceste cca 21 m a do dĺžky na jednej strane 29 metrov a na druhej 34 m je to nepravidelný obdĺžnik , na konci pozemku je jeho šírka 23 m Jedná sa o ornú pôdu a pozemok bol obecným zastupiteľstvom v územnom pláne zaradený ako rekreačný pozemok k dispozícii je UPI z 5.10.2022, možnosť postavenia chaty prípadne využitie v agroturistike, chovateľské stanice, rodinné farmy. Naozaj príjemné okolie s netradičným výhľadom a relatívne dostupné miesto pod horou ( cca 500 m končí asfaltová komunikácia , zvyšok je poľná cesta , katastrom zakreslená ako cesta –poľná cesta) s variabilným využitím dáva priestor pre kreatívnych a na prírodu orientovaných ľudí.
Samotná obec je veľmi známa širokej verejnosti , je to typická kopaničiarska dedinka so zaujímavou históriou , napredujúcou prítomnosťou vďaka veľkému množstvu chalupárov ale aj vďaka občianskej vybavenosti a v neposlednom rade kvôli turistike, cykloturistike, hubárčenie a lyžovaniu( cca 6km sa nachádza lyžiarske stredisko Javorina). Iba 8 km od obce je vzdialený diaľničný privádzač. Ak máte radi hory a chceli by ste niečo vlastniť v peknom prostredí tak čarovné lesy Bielych a Malých Karpát Vám pomôžu v rozhodovaní.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie