PREDANÉ - Prenájom bytu (2 izbový) 64 m2, Prievidza

Typ: dvojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 64 m²

REZERVOVANÉ

INFORMÁCIE K BYTU:
PRENÁJOM - 2-izbový byt o výmere 64 m2 ,na 4. poschodí bytového domu na sídlisku, ul.B.Bjornsona, v Prievidzi.
Tento byt je situovaný v pokojnej časti starého sídliska, má dostatok priestoru na pohodlné rodinné bývanie pre menšiu rodinku. Skvelá dispozícia bytu ponúka krásny priestor obývačky, samostatnej kuchyne, 1 spálňu, kúpeľňu spojenú s toaletou a chodbu so vstavaným úložným priestorom. Byt je kompletne zariadený.
Pokiaľ hľadáte tiché a pokojné bývanie už od zajtra, tak sa práve pozeráte na váš budúci domov.

DOPLNKOVÉ INTORMÁCIE K BYTU:
Veľkou výhodou ponúkaného 2 izbového bytu je jeho umiestnenie v tichej lokalite starého sídliska v Prievidzi, s pohodlným parkovaním priamo pred bytovým domom. V byte sa nachádzajú plastové okná, murovaná kúpeľňa spojená s toaletou oddelenou múrikom, vaňou, veľkou výhodou je okno, krásne keramické podlahy v kuchyni a na chodbe, plávajúca podlaha v ostatných miestnostiach, interiérové dvere s obložkami a bezpečnostné dvere. V kuchyni je pekná, na mieru zhotovená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, plynová varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, tiež nechýba umývačka riadu, stôl, 4 stoličky a samostatne stojaca veľká chladnička s mrazničkou a veľkou výhodou je špajza.

DISPOZÍCIA, ZARIADENIE A VYBAVENIE BYTU:
Dôležitý je vzhľad bytu. Byt vás úplne očarí, prídete a bývate. Príjemným bonusom je pre vás fakt, že byt sa prenajíma zariadený . Bývať v ňom môžete skutočne bez starostí a hneď.
K prednostiam bytu patrí jeho svetlosť a dispozičné riešenie.
Orientácia bytu je na východnú a západnú stranu.
Obývacia izba je centrálny priestor celého bytu s pekným výhľadom. Očarí vás krásna nová sedacia súprava v rustikálnom štýle, kde je súčasťou konfernečný stolík, komoda, televízor, stolík pod televízor.
Vkusne ladená kuchyňa bola navrhnutá na mieru, kde sa počítalo s využitím každého m2. Vstavané spotrebiče, ako je plynová varná doska, elektrická teplovzdušná rúra, umývačka riadu, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou.
V spálni sa nachádza manželská posteľ, vstavaná skriňa s veľkým zrkadlom a komoda.
Kúpeľňa je spojená s toaletou oddelenou múrikom, vaňou, umývadlom a zrkadlom umiestneným nad umývadlom a tiež veľkou výhodou je okno. Samozrejmosťou je práčka a skrinka na odkladanie potrebných kozmetických prípravkov.
K bytu prislúcha jedna látková pivnica


Bytový dom:
Bytový dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, kde boli vymenené vstupné dvere a elektronický vrátnik.
Dom pozostáva zo štyroch vchodov a štyroch nadzemných poschodí, bez výťahu, plastové vchodové dvere. Parkovanie je bezproblémové, verejné na priľahlej ceste.
Byt je k dispozícii ihneď.
Adresa bytu: staré sídlisko, ul B.Bjornsona 46, Prievidza
Poloha bytového domu poteší hlavne rodičov, do Základnej školy a škôlky to deti majú doslova na skok. Detské ihriská, či prechádzky do neďalekého mestského parku je isto výhodou, jednoducho miesto pre rodinné bývanie. Byty v danej lokalite sú veľmi vyhľadávané pre ich dostupnosť k občianskej vybavenosti.
V tejto lokalite je v blízkosti mäsiarstvo, potraviny, predajňa miestnej pekárne Duke, autobusová zastávka, optika, rôzne butiky, drogéria, všetko na dosah.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:
Tento byt je ideálny aj pre menšiu rodinu, ktorá hľadá bývanie v tichej lokalite, bez ďalších nákladných investícii. Poloha bytu zaručí nie len bezpečnú a dostupnú cestu do školy, či škôlky, ale aj priestor pre aktívny oddych a nákupy.
Majiteľ bytu si neželá domáce zvieratko/pes.

Cena nájmu celkom:
450 eur/mes. vrátane energií, z toho zálohové platby za energie 250 eur (teplá, studená voda, kúrenie, elektrika, internet). Pri nástupe do nájmu sa hradí kaucia vo výške 1000 eur vratná po ukončení nájmu a príspevok na poplatok RK vo výške mesačného nájmu 450eur.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie