PREDANÉ - Prenájom bytu (4 izbový) 98 m2, Bratislava - Nové Mesto

Typ: štvorizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 98 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom priestranný 4 izb. byt s výmerou 98 m2 s predzáhradkou a terasou o výmere 70 m2 na ul. Pod Vachmajstrom v Bratislave na Kolibe.

DISPOZÍCIA:
chodba so vstavanou skriňou, toaleta, technická miestnosť (sušička a práčka), kúpeľňa (vaňa, sprchový kút), spálňa, izba s výstupom na predzáhradku s terasou, izba, kuchyňa s obývačkou, predzáhradka s terasou

POPIS BYTU:
Byt sa nachádza na prízemí/4. posch. bytového domu s výťahom. Je orientovaný na SV stranu, čo oceníte v letných mesiacoch. Byt sa prenajíma vrátane zariadenia na fotkách. Súčasťou bytu je upravená predzáhradka s terasou (70 m2). Na terasu je vyvedená voda, súčasťou predzáhradky je aj zavlažovanie. Elektricky výsuvná markíza zabezpečí príjemnú klímu počas slnečných dní. Na oknách sú interiérové žalúzie a v jednej z detských izieb, kuchyni a obývačke aj elektricky ovládané exteriérové hliníkové žalúzie. Kuchyňa je kompletne vybavená (kombinovaná chladnička s mrazničkou, kombinovaná rúra s mikrovlnkou, varná doska, umývačka riadu). Súčasťou nájmu je aj práčka so sušičkou, ktoré sú umiestnené v technickej miestnosti. V jednotlivých miestnostiach sú PIR čidlá. Byt má vlastný plynový kotol.
Spolu s bytom sa prenajíma aj parkovacie státie v garáži, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu. Z garáže sa dostanete pred byt priamo výťahom.

NÁJOM:
1.240,- eur/mesačne/nájom
360,- eur/mesačne/energie pre 4 osoby (resp. 410,- eur v prípade 5 osôb)

V cene nájmu je aj internet od spol. Swan.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačný nájom + vratný depozit vo výške 1.600,- eur (resp. 1.650,- eur v prípade 5 osôb). Nájomná zmluva sa uzatvára min. na 12 mesiacov.

LOKALITA:
Byt je situovaný vo vyhľadávanej časti Koliby. Lokalita je obľúbená pre svoju dobrú dostupnosť do centra mesta ale aj občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádza les, park Gaštanica s detským ihriskom, pekáreň, potraviny, materské škôlky a základné školy vrátane súkromných, kaviarne a reštaurácie, zastávka MHD.

V prípade záujmu o bližšie informácie alebo dohodnutie si obhliadky, ma neváhajte kontaktovať.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie