PREDANÉ - Predaj domu 179 m2, Dunajská Lužná

Hľadáte tiché a bezpečné prostredie pre svoje deti a pritom na skok od centra so všetkými službami? Dom do ktorého si stačí priniesť svoju zubnú kefku a bývať bez nutnosti rekonštruovať alebo dozariaďovať? Pretože o tento dom sa majitelia príkladne starali.
Ak hľadáte dom, v ktorom požadujete priestrannosť a vzdušnosť s praktickými úložnými priestormi a podceňovaným závetrím, ktoré môžete počas leta otvoriť, tak neodchádzajte a práve naopak, prídte na obhliadku. Všetky praktické a užitočné vymoženosti domu vám rád ukážem.


Realitná kancelária RE/​MAX ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom v radovej zástavbe troch domov. Dom sa nachádza v tichej súkromnej ulici v centre obce Dunajská Lužná na pozemku s výmerou 233 m2 a úžitkovou plochou s tromi nadzemnými podlažiami 161,1 m2. Komfort bývania pri vstupe do domu zvyšuje závetrie s výmerou 7,3 m2, ktoré je možné celé otvoriť a terasa prístupná z obývačky s výmerou 13,8 m2. Na druhom nadzemnom podlaží sa nachádzajú dve loggie, každá s výmerou 7,3 m2. Spolu s domom sa predáva garáž s plochou 18 m2 a podiely na komunikácií.

Dom bol skolaudovaný v roku 2008 a posledné rekonštrukcie boli v roku 2018 a 2019.

Dispozíciu domu si môžete pozrieť vo virtuálnej prehliadke https://my.matterport.com/show/?m=CeoPFHNZjvx


Výhody domu:
Teplovodné podlahové kúrenie v celom dome.
Klimatizované izby.
Walk-in šatníky.
Prestrešená terasa markízou.
Nízke mesačné náklady.
Možnosť prerobenia na 5-izbový.
Súkromná uzatvorená ulica.
Dom sa predáva zariadený.

Ak vás tento dom zaujal, dohodnite si obhliadku.








V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný realitný a právny servis.​ Financovanie je možné aj prostredníctvom hypotekárneho úveru a s jeho vybavením Vám radi bezplatne pomôžeme.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie