PREDANÉ - Predaj bytu (4 izbový) 80 m2, Šamorín

Typ: štvorizbový byt
Okres: Dunajská Streda
Obec: Šamorín
Plocha: 80 m²

HĽADÁTE BYT, KTORÝ UŽ NETREBA REKONŠTRUOVAŤ?

Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj 4 izbový byt v menšej bytovke, priamo v centre mesta Šamorín. Stačí sa len nasťahovať a bývať!

Byt sa nachádza na príjemnom 2.poschodí bytového domu s celkovým počtom 4 poschodia, takže vo vchode máte iba ôsmych susedov. V celom byte sú vymenené plastové okná, kompletne vymenená elektrina, vodovodné potrubie, nová kúpeľňa, toaleta. Pri kompletnej rekonštrukcii boli položené nové podlahy v celom byte, na toalete a v kúpeľni dlažba. Byt Vás zaujme svojou otvorenosťou a útulnosťou.

Celková rozloha bytu je 80m2, byt disponuje 2x spálňou, 1x menšou detskou izbou, kuchyňou spojenou s obývacou izbou, novou kúpeľňou so sprchovacím kútom a samostatnou toaletou. V byte je veľká lodžia na slnečnú stranu a samozrejmosťou je aj pivnica. Parkovanie je v okolí bytového domu voľné. Byt je orientovaný na SV (spálňa, kúpeľňa, izba) a JZ (spálňa, obývacia izba s kuchyňou, lodžia).

Mesto Šamorín patrí v poslednej dobe k veľmi vyhľadávanej lokalite. Nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť ako školy, škôlky, lekárne, zdravotné stredisko, nemocnica, obchodné centrum, trhovisko, pekárne. V blízkosti mesta sa nachádza multifunkčný komplex pre šport, oddych a relax - x-Bionic. Športové vyžitie ponúka aj Pomlé park, kde sa konajú početné kultúrne akcie.

Veľkou a nezanedbateľnou výhodou je priame napojenie na rýchlostnú cestu R7, takže cesta do Bratislavy alebo smerom na Dunajskú Stredu bude pár-minútová záležitosť.

Kam za športom, cyklistikou a oddychom, ak nie do okolia Šamorína?

Kúpu tohto bytu je možné financovať hypotékou, na byte nie sú žiadne ťarchy. Naša realitná kancelária spolupracuje s hypošpecialistkami, ktoré komunikujú so všetkými bankami a garantujú najlepšiu ponuku pre kupujúceho klienta. Všetky náklady spojené s kúpou/predajom nehnuteľnosti (katastrálne a notárske poplatky), ako aj prípravu právnických zmlúv, hradí naša realitná kancelária.

Ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte ma kontaktovať.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie