Predaj reštaurácie 80 m2, Holíč

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii
Typ: nezaradený priestor
Okres: Skalica
Obec: Holíč
Plocha: 101 m²
Realitný maklér:
Nela Havelová
+421 905 443 776

Podnikáte v gastronómii? Hľadáte prevádzku, ktorá je plne funkčná a už roky zabehnutá? Práve takú Vám ponúkame na predaj.

Menšia reštaurácia s pizzeriou sa nachádza v meste Holíč, ul. Hodonínska, hneď pri kruhovou objazde smer Hodonín - Cz.

Reštaurácia bola využívaná pre cca 40 hostí. Benefitom bola aj pizza pec s ponukou čerstvej pizze aj s možným rozvozom.

Dispozícia: vstup, kde sa nachádzala pizza pec s klimatizáciou a nerezovým pracovným stolom, reštaurácia s barovým pultom vybavená vinotékou, TV, klímou, umývačkou skla, kávovarom, drvičkou ľadu, presklenená terasa s krbom, komplet vybavená kuchyňa: chladničky, mrazničky, ľadník, umývačka riadu, indukčná doska, lávový gril, gril na kurčatá, nerezový dvojdrez. Samozrejmosťou je aj sociálne zázemie (toalety pánske, dámske).

Celá reštaurácia bola zrekonštruovaná, všetko vybavenie je súčasťou predaja aj s barovým a kuchynským porcelánom a náradím.
V tejto prevádzke sa uskutočňovali aj rôzne rodinné oslavy, večierky, stretnutia. Veľkým benefitom je terasa, ktorá je v zime vykurovaná krbom na drevo a v lete sa dajú všetky francúzske okná harmonikovo otvoriť.

Celá reštaurácia s barom je vo výbornom funkčnom stave, stačí len prísť a otvoriť prevádzku. Ľudia z blízkeho okolia ju veľmi dobre poznajú pod názvom „RENO“. V tesnej blízkosti sa nachádza autobusová zastávka. K nehnuteľnosti patria aj 2 parkovacie miesta za prevádzkou pre personál.

Cena je na vyžiadanie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie