PREDAJ POSLEDNÁ pôvodná banícka drevenica 216m2, Kremnické Bane, Kremnica, okres Žiar nad Hronom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
53 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Žiar nad Hronom
Obec: Kremnické Bane
Plocha: 216 m²
Realitný maklér:
0907 689 141
Zuzana Vozárová
vozarova-ZVNC-dobrereality.sk

PRINÁŠAME VÁM JEDINEČNÚ A POSLEDNÚ MOŽNOSŤ STAŤ SA MAJITEĽOM PÔVODNEJ BANÍCKEJ DREVENICE V KREMNICKÝCH BANIACH

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj pôvodnú banícku drevenicu, ktorá sa nachádza v obci Kremnické Bane.

PREDMET PONUKY
Juho-východne orientovaná pôvodná banícka drevenica sa nachádza na rovinatom pozemku s celkovou výmerou 332m2 v centre obce Kremnické Bane. Prístupná je obecnou asfaltovou cestou.
Pozostáva z jedného prízemného a jedného nadzemného podlažia s podlahovou plochou približne 216m2. Okná sú pôvodné drevené kazetové, vstupné dvere ako aj dvere na verandu sú pôvodné drevené, podlahy sú v chodbách betónové a v ostatných miestnostiach drevené, strecha je plechová.
Na prízemí sa nachádzajú 2 chodby a 4 miestnosti, z ktorých jedna bola pôvodne využívaná ako kuchyňa a je v nej situovaná pôvodná murovaná pec.
Z chodby vedú drevené schody na druhé podlažie a vstup na východne orientovanú verandu.
Nadzemné podlažie dispozične pozostáva taktiež z chodby so vstupom na pavlač a 4 miestností.
Keďže sa jedná o stavbu, ktorá bola niekoľko rokov neobývaná zodpovedá tomu aj jej dnešný narušený technický stav, napriek tomu má veľký potenciál, vyžadujúci si odborný zásah a rozsiahlejšiu rekonštrukciu. Banícky dom- drevenica sa nachádza vo vidieckej pamiatkovej zóne Kremnické Bane a je kultúrnou pamiatkou.
V minulosti bol banícky dom pripojený na inžinierske siete, momentálne je odpojený od elektriny aj vody, IS, vrátane plynu sa nachádzajú na hranici pozemku.

LOKALITA
Obec Kremnické Bane leží v srdci Kremnických vrchov, priamo v Geografickom strede Európy. Len 4km od obce sa nachádza mesto Kremnica, ktoré zabezpečuje plnú občiansku vybavenosť. Kremnické Bane sa nachádzajú v tesnej blízkosti vyhľadávaných lyžiarskych stredísk Krahule a Skalka a iba 15km od známeho kúpeľného mesta Turčianske Teplice. Na svoje si tu prídu nadšenci turistiky, cykloturistiky a agroturistiky. Obec Kremnické Bane leží na hlavnom ťahu medzi Martinom(45km) a Žiarom nad Hronom (25km), kde sa nachádza aj napojenie na diaľnicu spájajúcu Bratislavu a Banskú Bystricu.

HODNOTENIE MAKLÉRA
Táto výnimočná ponuka je na veľmi dlhú dobu poslednou svojho druhu, nakoľko sa jedná o jednu z posledných pôvodných baníckych dreveníc v Kremnických Baniach. Aj napriek tomu, že banícky dom je historickou pamiatkou, verím že nový majiteľ mu opäť vdýchne život a vráti aj jej krásu.
Novému majiteľovi poskytne oddych a pokoj vo svojej neopakovateľnej atmosfére, ale aj podnikateľské možnosti v oblasti cestovného ruchu.

CENA
53 000,-Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie