PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 58 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 58 m²

RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 2 izbový byt v tehlovom bytovom dome na Miletičovej ulici. Byt je možné prerobiť aj na menší 3 izbový byt.

Presná adresa: Miletičova 61, katastrálne územie: Nivy

BYT:
Rozloha bytu 55,87 m2, pivnica 2,08 m2. Spolu: 57,95 m2.
Nachádza sa na 4. poschodí z piatich s výťahom.
Tento byt sa nachádza v kvalitnom tehlovom bytovom dome, ktorý atmosférou pripomína staromestské domy. Výhľady z 4. poschodia smerom na NIVY - sa vám budú páčiť predovšetkým večer. Juhozápadná orientácia bytu do ulice Miletičova.
Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, v izbách sa nachádzajú pôvodné, zrepasované parkety, nová kuchyňa (2021) . V byte sa nachádzajú dve klimatizačné jednotky (2020). Okná sú plastové v dobrom stave. Vchodové dvere Scherlock. Aktuálny pôdorys a návrhy možnej zmeny dispozície sú súčasťou fotodokumentácie.
Aktuálny predpis mesačných záloh u správcu (AMC s.r.o.) na dve osoby je 196,19 eur mesačne vrátane fondu opráv.

DOM:
Šesťposchodový tehlový bytový dom s výťahom. Je súčasťou súboru domov na Miletičovej ulici od Akad. arch. Karola Paluša.
Bol to významný predstaviteľ neskorej moderny šesťdesiatych rokov na Slovensku. Architektúru študoval v Paríži (Akadémia krásnych umení) a v Prahe (UMPRUM). Ešte koncom päťdesiatych rokov priniesol na Slovensko myšlienky povojnového medzinárodného štýlu, ktorý u nás rýchlo vystriedal klasicizujúci socialistický realizmus. Jeho diela šesťdesiatych rokov sa vyznačujú kvalitnou dispozíciou a ľahkou eleganciou.

OKOLIE:
Vo vyhľadávanej lokalite Ružinova, katastrálne územie Nivy. V okolí sa nachádza komplet občianska vybavenosť. Za vedľajším bytovým domom je známe kúpalisko Delfín v Ružovej Doline. Mnoho zelených plôch a aj napríklad detské ihrisko. V blízkosti je: Základná škola, materská škola, Trhovisko Miletičova, OC Central, Dulovo námestie, Pradiareň 1900, Twin City, Apollo Business Center, autobusová stanica spolu s OC Nivy, Medická záhrada. V okolí je relatívne dobre vybudavaná sieť cyklotrás. Parkovanie je regulované, viac na stránke: https://paas.sk .
Výborné dopravné spojenie mhd, taktiež blízko aj na pešo do historickej časti Starého mesta.

CENA:

199 900,- € vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie RE/MAX Diamond s garanciou kvality ISO 17024.
Bezplatne Vám vybavíme hypotekárny úver s čo najnižším úrokom.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX Diamond.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie