Predaj komerčného objektu 2400 m2, Košice - Staré Mesto

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
Cena na vyžiadanie v kancelárii / Rezervované
Typ: nezaradený priestor
Okres: Košice I
Obec:
Plocha: 4500 m²
Realitný maklér:
Vladimír Rampáček
+421905971958

Ponúkame na predaj obytno-kancelársky súbor na parcele s výmerou 4500 m2, ktorý ponúka moderné nadštandardné kancelárske a obytné priestory, v samom centre Košíc, oddelené od ruchu a zhonu hlavnej ulice.
V súčasnosti sa tu nachádza 12 bytov, ( 1 x 4 –izbový , 8 x 3 – izbový, 2 x 2-izbový 1x1-izbový) s výmerou 1000 m2,
10 kancelárií s výmerou 500m2 v šiestich samostatných kancelárskych jednotkách plus plánovaných ďalších 19 bytov s výmerou 1450 m2.
Bytové jednotky obsahujú kompletne zariadenú kúpeľňu s pračkou, WC a otvorenú kuchynku s obývacou izbou. Štyri bytové jednotky v prístavbe disponujú vlastnou lódžiou, jedná prízemná má vlastnú priestrannú terasu orientovanú do záhrady. V prístavbe je k dispozícií aj miestnosť pre bicykle a kočiare. Každá kancelárska jednotka disponuje vlastnými hygienickými zariadeniami a niektoré aj vlastnou kuchynkou.
Priestory s klenbovými stropmi v suteréne ( 800 m2) sú vhodné pre spoločenské akcie, relax a fitnes ale ponúkajú aj skladovacie možnosti. K dispozícií sú spoločenské priestory, vhodné pre firemné a rodinné stretnutia. V areály sa nachádza fitnes sauna, záhrada s krytým posedením.
Parkovanie s 33 – mi miestami je zabezpečené vo vnútri areálu objektu. Všetky obytné priestory a kancelárie sú v súčasnosti prenajaté.
Súčasťou ponuky je aj nový projekt apartmánového domu s platným stavebným povolením. Navrhovaná stavba apartmánoveho domu je riešená na pozemku s výmerou 1479 m2 , kde zastavaná plocha bude 505 m2 a úžitková plocha 1450 m2, s vytvorením nových 12 parkovacích miest. Stavba je riešená ako novodobý solitér v historickom prostredí, ktorú tvorí 3-podlažná budova s obytným podkrovím v úrovni 4 podlažia.
Navrhovaných je 19 bytových jednotiek ( 13x2-izbový byt,6x3-izbový byt), prístupných z pozdĺžnej chodby so schodiskom a výťahom.
#košice #centrum #dom #rodinný dom #predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie