PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 58 m2, Bratislava - Dúbravka

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 58 m²

Realitná kancelária RE/MAX Vám exkluzívne ponúka na predaj slnečný, zariadený byt v obľúbenom projekte Koprivnica, v pokojnej bratislavskej mestskej časti Dúbravka.

Byt je situovaný na 2. poschodí s ideálnym výhľadom do tichej parkovej časti, bytový dom je bezpečný a čistý - nakoľko vchod je napojený na kamerový systém.
Vďaka tomu, že ide o zánovnú stavbu (2007), nízke mesačné náklady sú samozrejmosťou.

Na ploche 58 m2 bytu, plus 2,5 m2 balkón, nájdete praktickú dispozíciu a plnezariadený priestor, v ktorom nie je potrebné nič prerábať.
K dispozícii je tiež pivničná kobka o veľkosti 1,8m2, nachádzajúca sa hneď pri byte. Byt je veľmi dobre orientovaný – v obývacej miestnosti máte slniečko v dopoludňajších hodinách, v spálni popoludní.

Dispozícia bytu je veľmi praktická.
Vstupná chodba je priestranná, v rámci nej je vstup do kúpeľne so sprchovým kútom a samostatnej toalety.
Spálňa je orientovaná do vnútrobloku, v ktorom sa nachádza átrium s detským ihriskom. Átrium je uzavreté a slúži výhradne pre obyvateľov bytového domu Koprivnica.
Priestranná obývacia izba je prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou.
Obývacia izba svojim situovaním do parku je tichá, takže ani letné večery s otvoreným balkónom nebudú rušené žiadnymi negatívnymi zvukmi z cesty, práve naopak - rána, či večery si počas leta môžete na balkóne vychutnávať v pokoji pri kávičke, či pohári vínka.
Sušenie prádla na čerstvom vzduchu nie je žiadny problém - pod balkónom je čistá príroda, ktorá prírodou plánuje aj zostať.

Napriek tomu, že ide o 2 izbový byt, v celom priestore sú dôsledne vyriešené plochy na uloženie a uskladnenie vecí. Pozdĺž celej steny v spálni sú hlboké, na mieru vstavané skrine, úložný priestor je aj v chodbe a tak isto priestranná komoda v dennom priestore obývacej izby.

Kuchynský kút je vybavený spotrebičmi (zabudovaná chladnička s mrazničkou, rúra, varná doska, mikrovlnná rúra) v byte aj zostávajú - takže v prípade úvahy nad kúpou tohto bytu investične, už nemusíte počítať so žiadnymi veľkými výdavkami na dokupovanie. :)

K bytu prislúcha pivničná kobka - s umiestnením hneď vedľa dverí do bytu, s policovým systémom, na ploche 1,8m2 - umožňuje vďaka polohe uskladnenie aj dennodenne využívaných veci.

Parkovanie je možné priamo pod bytovým domom, výťahom - a teda sa suchou nohou dostanete do bytu.
Parkovacie státie k bytu je možné dokúpiť v cene 20.000,- EUR, toto státie je doslova 3 boxy od dverí, presun do bytu máte teda na skok.
Ďalšou výhodou je kočikáreň v každom vchode bytového domu, ktorá slúži na odkladanie bicyklov a kolobežiek. O svoje veci sa nemusíte báť keďže bytovka je zabezpečená kamerovým systémom v priestore chodby, aj v garáži.

Lokalita, v ktorej sa ponúkaná nehnuteľnosť nachádza, je jedna z najvyhľadávanejších v rámci bratislavských mestských častí.
Po náročnom pracovnom dni sa doma ocitnete v pokojnom prostredí, kde sa nielen vyhnete hluku áut z hlavnej cesty, ale ste na skok na prechádzke v dúbravskom lesíku.

Občianska vybavenosť v tejto mestskej časti je 100% pokrytá kompletnými potrebnými službami.
Čo sa týka dostupnosti, je tu takisto bezproblémová preprava akýmkoľvek dopravným prostriedkom, či už smerujete do centra mesta, či na diaľničný obchvat v pomerne krátkom časovom intervale.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti je 219.000,- EUR plus 20.000,-EUR garážové parkovacie státie. Táto cena je konečná, vrátane provízie za sprostredkovanie predaja a právneho servisu spojeného s predajom a prepisom nehnuteľnosti.

Vzhľadom ku skutočne príjemnému stavu nehnuteľnosti, odporúčam zažiť emóciu z ponúkanej nehnuteľnosti prostredníctvom osobnej obhliadky.
Budem sa tešiť na spoločné stretnutie a príležitosť predstaviť Vám aj túto nehnuteľnosť na mieste. :)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie