Predaj pozemku 1000 m2, Malá Čausa

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
69 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Prievidza
Obec: Malá Čausa
Plocha: 1000 m²
Realitný maklér:
Martin Podolák
0905 316 128

Hľadáte miesto na bývanie, kde je zo záhrady nádherný výhľad na zeleň, kopce a prírodu? Bývanie mimo developerských projektov?

Stavebný pozemok v obci Malá Čausa s celkovou výmerou 1000m2 je vzdialený iba 13 minút cesty autom od okresného mesta Prievidza.
Súčasťou predaja je začatá rozostavaná stavba so schváleným stavebným povolením a projekt 4 izbového rodinného domu typu bungalov.
Samostatný dom bol navrhnutý so zmyslom pre jednoduchosť a detail zároveň.
Nájdete v ňom dve detské izby, šatník, priestrannú kúpeľňu, WC, spálňu a veľkorysý otvorený priestor dennej časti, ktorú tvorí obývačka, kuchyňa a jedáleň.
Určite oceníte aj navrhnutú garáž, ktorá je takisto súčasťou projektu.

Prístup na pozemok máte po miestnej komunikácií, ktorá je vo vlastníctve obce.

Rovinatý pozemok má najvýhodnejší obdĺžnikový tvar s rozmermi šírky 17,20m a dĺžky 59,80m. Orientovaný je po dĺžke v smere severnom od jestvujúceho vjazdu a so stúpaním od miestnej komunikácie.

Priamo na pozemok bola dotiahnutá obecná voda, plus je na pozemku nanovovyvŕtaná studňa. Kanalizácia v obci nie je, takže odpad je navrhnutý podľa projektu do žumpy. V blízkosti pozemku cca 200m je prípojka plynu. Elektrina je dočasne riešená vecným bremenom zo susedného pozemku a výstavba novej sústavy na základe vyjadrenia slovenskej distribúčnej spoločnosti bude zabezpečená najneskôr do 24 mesiacov.

V rámci terénnych úprav bol na pozemku vybudovaný už aj nový oporný múr z betónových tvárnic, ktorého funkcia spočíva v zabraňovaní zosuvu pôdy a zároveň aj z časti ako oplotenie od susedného pozemku.

Tak čo na to hovoríte? Zaujala Vás táto ponuka?

V cene pozemku máte kompletný realitný a právny servis, katastrálne poplatky, aj bezplatné finančné poradenstvo.

Tak už neváhajte ani minútu a kontaktujte nás.
Budeme sa tešiť na osobné stretnutie s Vami.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie