Predaj domu 115 m2, Malacky

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
210 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Malacky
Realitný maklér:
Jana Osuská
0904 428 824

Realitná kancelária RE/MAX v Malackách vám vo výhradnom zastúpení so súhlasom majiteľa ponúka na predaj rodinný dom v Malackách.

STAV:

Rodinný dom jednopodlažný, čiastočne podpivničený, zastrešený sedlovou strechou. Pred domom dve parkovacie státia. V zadnej časti domu prekrytá terasa 20 m2 - vstup z jedálne spojenej s kuchyňou. Úžitková plocha domu 115 m2. Obytná plocha celková 145 m2. K domu prislúcha pozemok o výmere 352 m2. V blízkosti domu cca 200 m je kompletná občianska vybavenosť /škola, škôlka, potraviny, poliklinika, autobusová zastávka/. Výborná dostupnosť do Bratislavy, napojenie na diaľnicu D2.

DISPOZÍCIA:

V dome sa nachádza zádverie, jedáleň spojená s kuchyňou, tri samostatné izby, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a toaletou. Samostatné kúrenie, plynový kotol značka Panter so 60 l zásobníkom. V kúpeľni, vo vstupnej chodbe a terase sa nachádza keramická dlažba.
V izbách plávajúca podlaha. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi, elektrická rúra, plynová doska, digestor, umývačka riadu a chladnička. V podkroví sa dá využiť veľkorysý úložný priestor.

Orientácia domu je východ-západ-juh.

Stavba domu z kombinovaného materiálu prevláda tehla, kváder hrúbky 40 cm, strešná krytina Bramac – pálená, farba čierna. Nové strešné krovy. Základy domu z betónu. Rozvod studenej vody, plynu, elektroinštalácia svetelná a motorická, elektrorozvádzač, mestská kanalizácia.
Zateplenie domu polystyrén. Okná plastové so žalúziami, vchodové dvere bezpečnostné. Brána posuvná. V dome je WIFI, mágio cez telekom.

Na pozemku sa nachádza vŕtaná studňa, vrt hĺbka 37 m.
Za domom sú skladové priestory – kôlňa.
Dom prešiel celkovou rekonštrukciou.
Mesačné náklady 150,- EUR.

FINANCOVANIE:

Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s 26 ročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

SLUŽBY REALITNEJ KANCELÁRIE:

- kontrola listu vlastníctva a snímky z katastrálnej mapy
– preverenie klientov a nehnuteľností pri kúpe i predaji
– kompletný právny servis
– vklady do katastra
– prepis všetkých energií
– poradenstvo pri financovaní , predaji aj prenájme

Teším sa na vaše obhliadky!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie