PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 103 m2, Bratislava - Karlova Ves

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava IV
Obec:
Plocha: 103 m²

Ponúkame vám byt s veľkorysou rozlohou na skvelom mieste, z ktorého stavebnou úpravou viete získať moderný 4 izbový byt.

✅ Ideálne 3. poschodie zo 4., výťah, malý bytový dom
✅ Ideálna dispozícia bytu spolu 98m2 + balkón
✅ Tehlový dom vo výbornej rezidenčnej časti mesta


Zažite obhliadku v tomto momente (skopírujte si nasledujúci link do Vášho internetového prehliadača):

https://my.matterport.com/show/?m=4KxpPWXuUcE

RE/MAX Vám v zastúpení majiteľa ponúka 3-izbový byt v stavbe z roku 2004. Bytový dom je tehlový a byt sa nachádza na 3. podlaží zo 4och.

Byt je o celkovej podlahovej ploche 97,84m2 s pivnicou 2m2 + balkón 5,32m2 a zaujme vás svojou ideálnou dispozíciou, jeho svetlosťou, orientáciou na východ do tichého dvora (2x spálňa) a na tichý kostol a základnú a strednú školu (obývacia izba s kuchyňou, kde je možnosť predeliť a zmeniť dizpozíciu na 4i). Kuchyňa je otvorená do obývacej izby, ale ak niekto preferuje samostatnú kuchyňu, nie je problém aj toto jednoduchým technickým riešením upraviť. Špajza vedľa kuchyne v dnešných novostavbách býva raritou, no tu ju nájdete. WC je veľké a samostatné s umývadlom. Obe izby sú rovnakej veľkosti a sú orientované na východ. Kúpeľňa je priestranná aj s miestom pre práčku, nemáte v nej stiesnený pocit.

Zálohový predpis je momentálne 182 eur.

K dispozícii je aj pivnica cca o veľkosti 2m2.

Byt je v naozaj dobrom stave, všetko je veľmi zachovalé a je ho možné okamžite užívať bez nutnosti investície.

Náš názor:

Takýchto bytov je v ponuke naozaj málo - je priestranný, svetlý, kuchyňa má okno a vstup na terasu(v novostavbách už kuchyne okná nemajú), orientovaný na západ a východ, ideálne poschodie (v strede bytového domu), skvelá lokalita.

Okolie:

Najlepšia časť Dlhých Dielov, priamy prístup do lesa pešo aj bicyklom, všetka občianska vybavenosť na pešo do 5 minút, možnosť prenájmu parkovacích boxov v parkovacom dome do 2 minút. 15 minút mestskou dopravou do úplného centra. Priamo z bytu cez cestu základná aj stredná škola, vo vnútrobloku tichá zeleň.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie