PREDANÉ - PREDAJ: Rozľahlý pozemok pre hospodársku usadlosť, 23 204 m2, Brezno - Rohozná

Typ: stavebný pozemok
Okres: Brezno
Obec: Brezno

TÚŽITE PO POTRAVINOVO A ENERGETICKY SEBESTAČNEJ USADLOSTI NA ROZĽAHLOM POZEMKU?
ALEBO TÚŽITE REALIZOVAŤ SVOJ VLASTNÝ, JEDINEČNÝ ZÁMER SPOJENÝ S POĽNOHOHOSPODÁRSTVOM?
EŠTE NEVIETE KDE?

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka v Brezne, časť Rohozná, na predaj jedinečný, rozľahlý pozemok pre hospodársku usadlosť.

PREDMET PONUKY
Rozľahlý, mierne svahovitý, udržiavaný, južne orientovaný pozemok s prekrásnymi výhľadmi, zložený z dvoch bezprostredne susediacich parciel s celkovou výmerou 23 204 m2, situovaný v extraviláne mesta Brezno, časť Rohozná.
Pozemok je v koncepte doplnku územného plánu mesta Brezno navrhnutý pre využitie - hospodárska usadlosť s rozptýleným lazníckym osídlením. Pre splnenie podmienok pre vybudovanie hospodárskej usadlosti s bývaním (doplnkovo) s maximálnou pôdorysnou plochou obytného domu 150 m2 je predjednané odkúpenie susediacich pozemkov.
Inžinierske siete a infraštruktúra
- pripojenie na el. energiu do 150 m
- pripojenie na verejný vodovod - nie je k dispozícii, na pozemku sa nachádzajú zdroje (pramene) pitnej vody
- likvidácia odpadových vôd nepriepustnou žumpou a i.
- prístupová cesta k pozemku je asfaltová v kombinácii s poľnou cestou (cca 60 m)

LOKALITA
Rohozná je samostatnou a vyhľadávanou časťou okresného mesta Brezno. Typická je lazníckym osídlením a od centra mesta je vzdialená 7 km. Rovnaká vzdialenosť ju delí od obce Michalová, ktorá rovnako ako Brezno ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Pozemok sa nachádza pri hlavnej ceste v smere Brezno - Tisovec, čo zabezpečuje bezproblémovú dopravu autobusom (autobusová zastávka v dosahu 300 m), aj vlakom (vlaková zastávka v dosahu 200 m).

ODPORUČENIE MAKLÉRA
Pozemok je ideálny pre majiteľa, ktorý chce spojiť príjemné s užitočným a má ambíciu (okrem bývania) venovať svoj čas a energiu činnostiam v poľnohospodárstve. Veľkou výhodou je dobrá dostupnosť pozemku a budúcej hospodárskej usadlosti autom, autobusom a vlakom. Rovnakou prednosťou je nie veľká vzdialenosť od mesta Brezno a obce Michalová, ako aj prítomnosť dopravnej trasy Brezno - Tisovec, ktorá môže priniesť príležitosti pre rozvoj podnikania na tomto mieste, predaj poľnohospodárskej produkcie a i. Podnikateľská činnosť však nie je podmienkou, ak uprednostňujete napr. pokojný rodinný život s vlastnou potravinou produkciou a energetickou sebestačnosťou. K rôznorodosti využitia pozemku a nastaveniu konceptu sebestačnosti pomôže orientácia pozemku a výdatné pramene pitnej vody nachádzajúce sa na pozemku. Pre splnenie podmienok pre vybudovanie hospodárskej usadlosti s bývaním máme pre Vás predjednané odkúpenie susedných pozemkov.

EŠTE STE SA NEROZHODLI? DOHODNITE SI OBHLIADKU. VIAC INFORMÁCIÍ ZÍSKATE LEN U NÁS.

CENA
143 900 Eur, vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. V prípade požiadavky klienta zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy pozemku.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie