PREDANÉ - Predaj domu 100 m2, Malacky

Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Malacky

Vo výhradnom zastúpení so súhlasom majiteľa vám ponúkam exkluzívne na predaj dva rodinné domy na jednom pozemku vhodné pre dvojgeneračné bývanie, alebo na bývanie + podnikanie vo vlastnom dvore.

Nehnuteľnosť sa nachádza vo výbornej a tichej lokalite (Slovenská ulica) len 10 min pešo od centra. Pozemok na ktorom stoja domy má výmeru 549 m2 so všetkými inžinierskymi sieťami. Prvý dom bol postavený v roku 1965 a je v pôvodnom no veľmi zdravom a zachovalom stave. Jeho úžitková plocha je 95 m2 a je napojený na všetky IS.
Pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne, toalety, dvoch priestranných izieb, jednej menšej a kuchyne so špajzou. Dom je čiastočne podpivničený.

Druhý dom bol postavený v roku 2008. Úžitkovú plochu má 34 m2 a je napojený taktiež na všetky IS. Pozostáva z nepriechodnej izby, kuchyne, kúpeľne s toaletou a jednou obývacou izbou.

Na dvore sa nachádza prístrešok pre auto a hospodársky domček.

CENA tejto nehnuteľnosti je 265 000€.

FINANCOVANIE:

Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s 26 ročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

SLUŽBY REALITNEJ KANCELÁRIE:

- kontrola listu vlastníctva a snímky z katastrálnej mapy
– preverenie klientov a nehnuteľností pri kúpe i predaji
– kompletný právny servis
– vklady do katastra

Teším sa na obhliadku s Vami.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie