PREDANÉ - Stavebný pozemok v obci Semerovo na predaj !

Ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok na ktorom sa nachádza dom na zbúranie so súpisným číslom v obci Semerovo, 17 km od mesta Nové Zámky, 12 km od termálneho kúpaliska Podhájska a 1 km od plánovanej R 7. Pozemok je 21 m široký, v zastavanej časti obce, v rade samostatne stojacich domov s príjemnými susedmi, orientovaný na juhovýchod. Pred pozemkom sa nachádzajú IS - obecná voda, zemný plyn, elektrika. Na pozemku sa nachádza pôvodný dom, vhodný na zbúranie, ktorý poskytuje stavebný materiál - drevo, tehla, škridla. Obec Semerovo má 1400 obyvateľov, kompletnú občiansku vybavenosť, prekrásnu prírodu s vodnou nádržou za pozemkom 1 km a pozemok je vhodný aj na chalupárčenie a agroturistiku. Celý pozemok je oplotený Cena nehnuteľnosti je 13 000.-€ a bližšie informácie k nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne miestny maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: 0902 442 125, Viber, WhatsApp, email: olvecky-ZVNC-dobrereality.sk.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie