Útulne zrekonštruovaný domček vo vidieckom štýle neďaleko Dunaja a cyklotrasy v obci Kravany nad Dunajom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
139 900 €
Typ: rodinný dom
Okres: Komárno
Obec: Kravany nad Dunajom
Plocha: 110 m²
Plocha pozemku: 640 m²
Realitný maklér:


Popis
Tento priestranný ihneď obývateľný štýlový vintage domček sa nachádza v kľudnej uličke, neďaleko Dunaja a medzinárodnej cyklotrasy Eurovelo 6, v podunajskej dedinke Kravany nad Dunajom.

Dom s vyše 100 m2 obytnej plochy pozostáva z troch spální, obývačky spojenej s jedálňou a kuchyňou, špajzou, toaletou, predsieňou a šatníkom. Izby spája úzka, dlhá chodbička, na konci ktorej je aj vkusne zariadená kúpelňa. Z obývačky a spálne je možné sa cez balkónové dvere dostať na terasu. A zo šatníka do pivnice. Celý dom je podpivničený, aktuálne sa však nepoužíva.

Je to drevodom, ktorý v roku 2012 prebehol kompletnou rekonštrukciou, vďaka ktorej nabral podobu štýlového domčeka. Všade prevládajú prírodné materiály, hlavne drevo a zariadenie je v romantickom vintage štýle - čo je zvýraznené kvetinovou výzdobou.

K domu patrí aj garáž, kde je aj dielňa a tu je umiestnený peletový kotoľ. Kúrenie je teda centrálne.

Prežitie príjemných chvíľ umožňuje zasklená terasa, kde sa dá vybudovať zimná záhrada - po menších opravách zastrešenia, aj spolu s vírivou kaďou, ktorá sa tam nachádza.

Na záhrade o rozlohe približne 500 m2 sa nachádza prekrásna parková úprava, s množstvom okrasných drevín aj jazierkom. Na celom pozemku je vybudovaný závlahový systém, ktorý čerpá vodu zo studne, a udržiava pekne zelený trávnik aj počas horúcich letných dní.

Neďaleký Dunaj a cyklotrasa zdôrazňujú charakter rekreačného využitia tohto domčeka.
Rozľahlé štrkovo-piesočnaté pláže a možnosť vodných športov na Dunaji vytvárajú podmienky na trávenie letných dovoleniek ako pri mori . Na svoje si prídu nielen rekreanti a športovci, ale aj rybári.

Výlety je možné organizovať aj do blízkych termálnych kúpalísk a welllness centier, do neďalekých historických miest slovenských aj maďarských, a do južanských pohorí na oboch stranách Dunaja.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie