PREDANÉ - Veľký pozemok na samote v obci Kuchyňa.

Typ: stavebný pozemok
Okres: Malacky
Obec: Kuchyňa

RADO Reality vám ponúka na predaj veľký pozemok v obci Kuchyňa.
Tento veľký pozemok je rozlohou 9 410m2 čiastočne mierne svahovitom teréne 11° a s čiastočne lesným porastom. Orientácia pozemku je na juhozápad. Krásny panoramatický výhľad na obec a Rakúsko je príjemným relaxom v prírode.
Šírka pozemku je cca 35m a 19m, dĺžka 360m a 350m. Prístupná cesta je poľná spevnená.
Obec Kuchyňa leží v južnej časti Záhoria pri západnom úpätí Malých Karpát na území, ktorému hovoríme tiež Podhorie. Nad obcou sa rozprestierajú hlboké lesy Malých Karpát, v ktorých prevládajú listnaté porasty ako buk, dub, ale i hrab a z ihličnanov smrek, miestami rastie i smrekovec.V lesoch Malých Karpát je vysadených i veľa čerešní, aby malo svoj pokrm aj lesné vtáctvo. Vodná nádrž Kuchyňa je vynikajúcim miestom na prechádzky, či už rodinné, romantické, alebo aj fotografické. Veľmi pekné sú prechádzky pri západe slnka.
Obec Kuchyňa patrí do Bratislavského kraja a okresu Malacky.
Okrem peknej geografickej polohy je výhodou obce i dobré dopravné napojenie na Malacky a Bratislavu. V prevádzke je autobusová i vlaková doprava, ktorá spája obec s krajským i okresným mestom.
Malacky sú vzdialené 18 km, Bratislava 43 km.Z Lozorna a Malaciek je možné napojenie na diaľnicu Brno - Bratislava.
V katastrálnom území obce sa nachádzajú dve vodné nádrže - Vývrat a vodná nádrž Kuchyňa.
V okolí vodných nádrží sú vybudované záhradkárske a chatové osady. Vodné nádrže sú využívané hlavne cez letnú sezónu, kedy sú cieľom rodinných výletov a rajom malých i veľkých rybárov.
Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a môžete si so mnou dohodnúť obhliadku.
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
Radovan Rothacker
RADO Reality Group
Tel.: +421905635073
E-mail: rothacker@radoreality.sk
FB: Reality ZS

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie