PREDANÉ - 2i byt po kompletnej rekonštrukcii, ul. Pádivého - Trenčín

Typ: dvojizbový byt
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín

RADO Reality Vám ponúka na prenájomj 2-izbový byt bez balkóna s výmerou 34m2, ktorý sa nachádza na 3. poschodí v 7-poschodovej zateplenej panelovej bytovke s výťahom. K bytu prislúcha aj pivnica s výmerou približne 2m2. Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 7.
Na byte boli vymenené elektrické rozvody, rozvody vody aj odpadu, plastové okná, bezpečnostné vstupné dvere a podlahy. Byt sa prenajíma zariadený približne tak ako ho vidíte na fotografiách. Majitelia do kuchynskej linky ešte osadia rúru na pečenie.
Byt je vhodný pre jednu alebo dve osoby.
V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti sa nachádzajú obchodné strediská Pádivec a Radegast, škôlka, základná škola, viaceré reštaurácie a pohostinstvá, pošta, potraviny Terno, LIDL a BILLA, fitnesscentrum, veterinárna ambulancia a mnoho iného. Športoví nadšenci ocenia najmä blízkosť hrádze, ktorú možno využívať na rôzne športové aktivity. Na svoje si prídu aj rybári, keďže rieka Váh neďaleko.
Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.
3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=vGPD8Hr4drw
Cena nájmu s energiami je 430,-€ mesačne
Patrik Pavlík, RSc.
RADO Reality Group
Tel: +421 902 90 60 90
E-mail: patrik.pavlik@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie