PREDANÉ - Predaj bytu (2 izbový) 65 m2, Bratislava - Nové Mesto

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 65 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj 2-izbový byt v tehlovom nízkopodlažnom bytovom dome v pôvodnom stave v tichej lokalite Nové Mesto - Dimitrovka, na Odborárskej ulici.

Ponúkaná nehnuteľnosť je byt s podlahovou plochou 60m2 ku ktorej prislúcha pivnica o veľkosti 5m2. Byt ponúka fantastickú príležitosť na jeho prerobenie novými majiteľmi podľa vlastných predstáv. Nachádza sa na 2. podlaží z 3. - na každom podlaží sú len 2 byty, čo ponúka pocit príjemného, viac rodinného, ako anonymného bývania. Bytový dom prešiel rekonštrukciou a je zateplený. Absenciu výťahu takmer nepocítite nakoľko schodisko je z prijemnými nízkymi stupňami.

DISPOZÍCIA: Po vstupe do nehnuteľnosti Vás očarí veľká priestranná chodba, z ktorej je vstup do každej miestnosti v byte, čo zabezpečuje nepriechodnosť všetkých izieb. Z chodby je vstup do obývačky, do spálne a taktiež do samostatnej kuchyne. Priestranná kuchyňa má aj jedálenskú časť a prakticky riešenú špajzu. Výhodou je oddelená kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. Byt pôsobí vzdušným dojmom a vďaka svojej dispozícii ponúka možnosť vyčarovať z 2-izbového bytu, 3-izbový. :) Fotografie použité v inzercii Vám povedia o svetelnosti bytu, vzdušnú atmosféru bytu dodávajú vysoké stropy, či priblížia lokalitu, v ktorej je ešte stále zachovaná zeleň a na skok k bytu máte všetky potrebné. Tento byt má potenciál stať sa vytúženým bývaním presne podľa vášho vkusu.

LOKALITA: Byt sa nachádza v kľudnej lokalite, na rozhraní medzi mestskými časťami Nové Mesto a Rača. Neďaleké Malé Karpaty ponúkajú mnoho možností na turistiku, beh či bicyklovanie. Občianska vybavenosť je kompletná, nájdete tu školu, škôlku, potraviny, večierku, lekáreň, knižnicu, športové centrum Vernosť, tenisové kurty či park Nobelova záhrada.
Parkovanie v okolí bytového domu je bezproblémové, v okolí domu je dostatok zelene a detských ihrísk.

Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa okrem provízie RK kompletný právny servis vrátane autorizovaných kúpnych zmlúv advokátom. V prípade záujmu o pomoc pri zabezpečení financovania je vám k dispozícii náš špičkový finančný poradca, na ktorého sa budete môcť s dôverou obrátiť.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie