PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 71 m2, Bratislava - Ružinov

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 71 m²

Plánujete investovať do bytu na dobrej adrese?

Alebo hľadáte svoje nové bývanie a radi by ste mali všetko na dosah ruky?

Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj slnečný 3 - izbový byt so zasklenou loggiou v centre Ružinova, na Martinčekovej ulici, s výbornou dostupnosťou kamkoľvek.

Celková podlahová plocha bytu je 68 m2 + loggia 3,40 m2. K bytu prislúcha pivnica. Orientácia izieb je na severnú a juhozápadnú stranu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou v roku 2000 a nachádza sa na najvyššom 6. poschodí zatepleného bytového domu.

Byt je priestranný, slnečný a má výbornú dispozíciu. Dlhú veľkorysú chodbu, kde si viete vytvoriť dokonalý úložný priestor, určite oceníte.

Doslova za rohom je Štrkovecké jazero, ktoré ponúka množstvo príležitostí na aktívny oddych či vytúžený relax po práci. Čerstvú zeleninu a ovocie nakúpite na trhovisku Miletičova, ktoré je taktiež v blízkosti.

Parkovanie je verejné a je priamo pred bytovým domom alebo v jeho okolí. Autobusová zastávka a MHD je 1 min. chôdze od domu.

DISPOZÍCIA BYTU:
- vstupná chodba s veľkou zabudovanou šatníkovou skriňou
- priestranná obývacia izba s kuchynským kútom a výstupom na
loggiu
- 2 veľké izby
- kúpeľňa so sprchovacím kútom
- samostatná toaleta

VÝHODY BYTU:
- bývanie v obľúbenej a vyhľadávanej lokalite v centre
Ružinova
- škola a škôlka v tesnej blízkosti
- kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti
- na skok sú viaceré nákupné a biznis centrá
- rýchle napojenie na mestský a diaľničný obchvat
- zastávka MHD 1 min. chôdze

Poznámka: Kuchynská linka a zariadenie bytu je súčasťou ceny nehnuteľnosti.

ODPORÚČANIE MAKLÉRKY
Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí uprednostňujú „mestské bývanie“ s kompletnou občianskou vybavenosťou po ruke.
Pridanou hodnotou je, že nehnuteľnosť sa nachádza v obľúbenej lokalite, ktorá v sebe spája všetky výhody centra mesta vrátane výbornej dostupnosti kamkoľvek.

Novému majiteľovi dáva možnosť vytvoriť si vlastné bývanie podľa svojich predstáv.

V našej realitnej kancelárií ponúkame služby architekta, ktorý Vám pomôže s návrhom interiéru. Vieme Vám zabezpečiť šikovného a overeného majstra, ktorý Vám zrekonštruuje byt podľa Vášho vkusu.

Kúpu tohto bytu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný agent. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárne ponuky s výhodnými podmienkami.

Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky (overenie podpisov), ako aj právny servis (príprava zmlúv u advokáta) sú v réžii našej realitnej kancelárie.

Podrobnejšiu prezentáciu a ďalšie informácie Vám rada poskytnem telefonicky alebo osobne na obhliadke bytu. Teším sa na Vás.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie