Hospodársky objekt len 200 m od Dunaja vo vinárskej obci Kravany nad Dunajom

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária ROMANTICKÉ CHALUPY, s.r.o., ktorá má celkovo 649 realitných ponúk.
ROMANTICKÉ  CHALUPY, s.r.o.
114 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Komárno
Obec: Kravany nad Dunajom
Plocha: 350 m²
Plocha pozemku: 1061 m²
Realitný maklér:


Popis
Tento hospodársky objekt v pôvodnom stave sa nachádza v kľudnej uličke blízko Dunaja, v podunajskej vinárskej dedinky Kravany nad Dunajom.

Ide o bývalú tabakovú sušiareň pozostávajúcu z troch priestranných miestností a ďalších menších priestorov využívaných na sušenie tabaku a jeho uskladnenie. Budova je v pôvodnom, až v schátralom stave, roky nevyužívaná. K pôvodnej časti bola v roku 2002 pristavaná jedna bočná miestnosť, aktuálne využívaná ako garáž. Každá miestnosť má samostatný vstup, cez dvojkrídlové kovové dvere.

K budove prislúcha pozemok v celkovej rozlohe 1061 m2, na ktorom sa nachádza vŕtaná studňa a prípojka plynu. Elektrina a obecný vodovod je v dosahu.

Budovu je možné využiť na rôzne účely podnikania, skladovania, atď. Keďže majú jednotlivé miestnosti samostatný vstup a budova sa nachádza na rožnom pozemku, je možné ju rozdeliť na viacero častí s vlastným prístupom. Vďaka blízkosti Dunaja a medzinárodnej cyklotrasy Eurovelo 6 má táto budova veľký potenciál gastronomického alebo ubytovacieho využitia pre cyklistov, jachtárov, kajakárov a rôznych turistov.

Centrum je vzdialené len 100 m, kde nájdete základnú občiansku vybavenosť.
Obec je známa svojimi rozsiahlymi štrkovými plážami, už spomínanou medzinárodnou cyklotrasou a ďalšími možnosťami športového využitia na hladine Dunaja.
Miestne podmienky podnebia a pôdy sú vhodné na pestovanie viniča a ďalších teplomilných rastlín.

V neďalekom meste Štúrovo sa nachádza najväčšie termálne kúpalisko Vadaš a hraničný priechod do krásneho historického mestečka Ostrihom, ktoré obklopujú južanské pohoria, vhodné na nenáročnú turistiku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie