PREDANÉ - Predaj bytu (3 izbový) 78 m2, Bratislava - Nové Mesto

Typ: trojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 78 m²

Máte radi poctivé tehlové stavby a nebaví Vás už život v paneláku, kde počujete všetok hluk? Zároveň chcete bývať v príjemnej a tichej lokalite? Boli by ste radi aby parkovanie už nikdy nebolo Vašim problémom večer po práci? Ak ste sa v týchto otázkach našli, zbystrite pozornosť!

RE/MAX Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt na Tylovej ulici v Bratislave v mestskej časti Nové Mesto.

LOKALITA
Tylova ulica sa nachádza vo veľmi pokojnej lokalite na hranici mestských častí Nové Mesto a Ružinov nazývanej Mierová kolónia. V tejto lokalite nájdete len nízkopodlažné tehlové stavby s perfektnými susedmi. Aj napriek pokojnej lokalite je na dosah ruky všetko, čo budete potrebovať k plnohodnotnému životu a bez zbytočného ďalekého cestovania. Priamo pred domom sa nachádza detské ihrisko a park, čo určite poteší rodiny s menšími deťmi, takisto ako aj tesná blízkosť základnej školy. Bezproblémové napojenie je aj na Rožňavskú ulicu, po ktorej sa dostanete do 5-10 minút cesty autom do centra mesta. Takisto premáva v blízkosti aj električka zo zastávky Magnetová alebo autobusové pravidelné spoje zo zastávky Vihorlatská. Tenisová akadémia Dominiky Cibulkovej a Národné bowlingové centrum, ktoré sa nachádzajú v tesnej blízkosti, dotvárajú celkový imidž tejto lokality a podporujú aktívny životný štýl jeho obyvateľov.

BYT
Ponúkaný byt má celkovú rozlohu 78m2 vrátane pomerne veľkej pivnice o výmere 7m2. Balkón tvorí extra 4m2. Majitelia bytov v tomto dome môžu využívať aj veľkú kočikáreň , kde si môžu uskladniť veci, napríklad sezónne. Byt sa nachádza na 3.poschodí z 3. bez výťahu, pocitovo však vôbec tento fakt neprekáža ale o tom sa môžete presvedčiť sami. Na každom poschodí sa nachádzajú len 2 byty, dokopy je teda v jednom vchode len 6 bytov. Vo vchode žijú len bezproblémoví susedia. Byt bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2018 a pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne spojenej s WC, obývacej časti s klímou oddelenej pocitovo od kuchyne a 2 nepriechodných veľkých izieb. Celkovú dispozíciu si viete prezrieť na pôdoryse medzi fotkami. Dom, v ktorom sa byt nachádza prešiel taktiež kompletnou rekonštrukciou v roku 2016. Je zateplený, stupačky boli menené a strecha zrekonštruovaná a chodby vynovené.

CENA
Cena nehnuteľnosti je konečná vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Kúpu je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžu naši špičkoví finanční sprostredkovatelia. Kúpne zmluvy budú vypracované renomovanou bratislavskou advokátskou kanceláriou.

Ak Vás náš inzerát zaujal, určite mi neváhajte zavolať a ja sa s Vami rád stretnem na osobnej obhliadke. Atmosféru tohto bytu a prostredia, v ktorom sa nachádza, si určite zamilujete!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie