PREDANÉ - Predaj bytu (1 izbový) 36 m2, Bratislava - Vrakuňa

Typ: jednoizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:
Plocha: 36 m²

Realitná kanceária RE/MAX ponúka na predaj 1 izbový byt v Bratislavskej mestskej časti Vrakuňa. Byt sa nachádza na 3.np bytového domu bez výťahu z celkových 4.

BYT: Celková výmera bytu je 36,30 m², z toho pivničná kobka tvorí 2,38 m². Byt má príjemný výhľad do vnútrobloku na detské ihirsko a bol čiastočne zrekonštruovaný: plastové okná so žalúziami a sieťkami, plávajúce podlahy, sanita a obklad v kúpeľni a na toalete, kuchyňa.
Bytový dom je zateplený a prešiel taktiež rekonštrukciou a renováciou spoločných priestorov, vstupné brány a stupačky.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do kúpeľne s vaňou a na samostatnú toaletu. Ďalej sa dostanete do samostatnej kuchyne a hlavnej izby.

ZARIADENIE: Byt disponuje botníkom a skriňou v chodbe, plynovým sporákom s rúrou, chladničkou s mrazničkou, kuchynskou linkou a barovým stolíkom so stoličkami v kuchyni. V hlavnej izbe sa nachádza dostatočne veľká skriňa. Kúpeľňa disponuje vaňou, umývadlom so skrinkou a práčkou.

PARKOVANIE: Bezproblémové verejné parkovanie pred bytovým domom.

LOKALITA: Byt sa nachádza v pokojnej časti Bratislava- Vrakuňa. V okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, kaviarne, reštaurácie, nákupné centrum Hron, Tesco, Billa, Lidl a takisto obľúbený mestský park Vrakunský lesík. Lokalita má dobré napojenie na diaľničný obchvat a v tesnej blízkosti bytového domu sa nachádza autobusová zastávka MHD.

CENA:
Cena bytu vrátane kompletného servisu realitnej kancelárie je 110 000.- EUR.

BYT JE KÚPOU VOĽNÝ.

Ak Vás ponuka zaujala a radi by ste sa dozvedeli viac informácii stačí nás kontaktovať.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie