Predaj bytu (2 izbový) 50 m2, Bratislava - Rača

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
159 000 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava III
Obec:
Plocha: 50 m²
Realitný maklér:
Daniela Broska Simanová
+421918590022

RE/MAX ponúka na predaj presvetlený 2 izbový byt na najvyššom 7. poschodí s panoramatickým výhľadom na Rybničnej ulici. Novostavba sa nachádza na hranici mestských častí Vajnory a Rača.

Bytová jednotka s rozlohou 47,31 m2 pozostáva z obývačky spojenej s kuchyňou, spálne a kúpelne s WC. Z obývačky sa vychádza na balkón s veľkosťou 3,6 m2. Len niekoľko metrov od bytu v presvetlenom modernom vnútornom átriu, ktoré slúži ako vstupná chodba bytového domu sa nachádza priestranný murovaný sklad o veľkosti 4,4 m2. Nehnuteľnosť sa predáva ako holobyt, vrátane predprípravy na klimatizáciu.

Bytový dom stojí na rohu ulíc Rybničná a Na Pántoch, v rozvíjajúcej sa obytnej časti priemyselnej oblasti Vajnôr. Lokalita má veľmi rýchle pripojenie na mestský diaľničný obchvat, výpadovku v smere Svätý Jur – Pezinok a v smere do centra mesta cez Raču.

Občianska vybavenosť je v pohodlnom dosahu: OC Vajnoria cca 4 min. autom, OC Stop Shop Rača cca 3 min. Jazdy. Centrum Vajnôr je vzdialené asi 3 km a centrum Rače približne 2 km. Rovno pred bytovým domom sa nachádza zastávka MHD. Lokalita je vhodná pre milovníkov prírody a aktívneho pohybu – cyklotrasa vedúca cez vinohrady je dostupná do niekoľkých minút, rovnako ako Šúrsky rybník, či Panósky háj.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie