PREDANÉ - Predaj domu 160 m2, Stupava

Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Stupava

Realitná kancelária RE/MAX exkluzívne ponúka na predaj nový, jedinečný, 5-izbový rodinný dom zariadený v nadčasovom dizajne, s garážou, či príjemnou záhradkou v tichej pokojnej časti Stupavy, na Bernolákovej ulici.

O túto nehnuteľnosť je perfektne postarané, takže noví majitelia ocenia napr. to, že v dome nebude treba skutočne nič opravovať, ani zachraňovať - že si novú domácnosť budete môcť od začiatku bývania užívať plnými dúškami.. Nehnuteľnosť sa predáva až na pár detailov zariadená.

Nehnuteľnosť, ktorú Vám ponúkame, bola postavená r. 2010,takže je v perfektnej kondícii. Dom je zbytočné opisovať slovami, jeho atmosféru treba zažiť a som si istá, že už z prvej obhliadky nebudete chcieť z neho odísť. :)

Dom je dvojpodlažný. Prakticky rozdelený na užívanie počas dňa (prízemie) a nočné - na poschodí nájdete 4 miestnosti a priestrannú kúpeľňu. Prízemie tvorí obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, praktická priestranná technická miestnosť s práčovňou a samozrejme sociálne zariadenie.
V celom priestore zaručene nájdete kompletne všetko, čo ku kvalitnému bývaniu potrebujete, vrátane dostatku úložného priestoru.

Dispozičné riešenie tejto nehnuteľnosti je premyslené tak, aby všetko malo svoje miesto - a 13te komnaty - ktorých je tu hneď niekoľko - Vás celkom iste potešia.
Spodné podlažie tvorí obývacia izba, kuchyňa, jedálenský kút a praktická veľká komora. V chodbovej časti domu je skrytá toaleta, technická miestnosť s práčovňou a výstupom do záhradky, či priestranná skriňa.
Úložné priestory, ktoré sú efektné skryté (tváriace sa ako súčasť steny;), sú v celej nehnuteľnosti dokonale navrhnuté a je ich skutočne dostatok.
V rámci vstupnej haly sa dostanete do nehnuteľnosti aj priamo z garáže, čo je obrovskou pridanou hodnotou - vstup suchou nohou ocenia zaiste všetci. :)

Poschodie má priestranné 2 detské izby - jedna z toho má ďalšiu malú miestnosť (šatník) pre skrývačku malých obyvateľov, spálňa je opäť vybavená priestranným šatníkom, a pracovňa, ktorá poskytuje totálny pokoj na prácu. Kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a WC je samozrejmosťou.
Vrchné poschodie má tiež priestrannú terasu, na ktorej je umiestnené tepelné čerpadlo.
V celej nehnuteľnosti je podlahové kúrenie, dom je napojený na mestskú kanalizáciu, vodu a elektrinu.
Všetky dôležité technické parametre sú samozrejme dostupné telefonicky, alebo na osobnej prehliadke.

O kvalite tejto nehnuteľnosti Vás presvedčí aj detailná videoprehliadka, ktorú si môžete v pokoji domova vychutnať už dnes:
https://my.matterport.com/show/?m=1cFckfvoB5h

Zastavaná plocha domu je 120 m2 pričom podlahová plocha je 216 m2 čo určite dostačuje aj náročným obyvateľom.
Záhradka o veľkosti 372 m2 je vďaka svojej dispozícii rozdelená na funkčnú, aj okrasnú a oddychovú časť. Priestranná terasa je prístupná aj so vstupom z obývacej izby. V tejto lokalite to nový majiteľ skutočne ocení, keďže nehnuteľnosť je mimo hlavnej cesty v pokojnej časti Stupavy. Ako ďalšia pridaná hodnota domu sú 3 parkovacie miesta.

Lokalitu asi netreba obzvlášť predstavovať, na skok do mesta, na skok do novootvorených potravín Kraj, na skok na mestské trhovisko.. Prechádzky či cyklotrasa na skok, a samozrejme z tejto mestskej časti sa príjemne vyhnete ranným zápcham zo Stupavy smerom na BA, nakoľko ste hneď na začiatku mestečka..
Mesto Stupava disponuje kompletným občianskym vybavením, či zdravotným strediskom.

Cena nehnuteľnosti je konečná, vrátane sprostredkovateľskej provízie RK, a vybavením právneho servisu pri prepise nehnuteľnosti.
V prípade záujmu o financovanie prostredníctvom hypotekárneho úveru, náš špičkový finančný poradca je Vám plne k dispozícii.
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, budem sa tešiť na spoločnú obhliadku tejto dokonalej nehnuteľnosti.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie