PREDANÉ - Veľká chata s prekrásnym výhľadom, Banská Bystrica

Typ: rodinný dom
Okres: Banská Bystrica
Obec: Tajov
Plocha: 500 m²
Plocha pozemku: 300 m²

Popis
Chata s prekrásnym výhľadom sa nachádza nad obcou Tajov vzdialenej od mesta Banská Bystrica cca 5km v Kremnických vrchoch vo výške 770 m n. m. Chata leží sa uprostred krásnej prírody s prístupom po verejnej spevnenej komunikácii, udržiavanej aj cez zimu. Chata je určená pre veľkú rodinu alebo na podnikanie.
Objekt chaty je trojpodlažný.
Na I. PP sa nachádza schodisko, skladové priestory – jeden s možnosťou prerábky na sociálne zariadenie, zastavaná plocha tohto podlažia je 22 m2.
Na I. NP sa nachádza kotolňa, chodba, hygiena, skladové priestory, miestnosť s barovým pultom, kuchyňa, sklad, spoločenská miestnosť s krbom, vstupná hala, terasa, dve spálne, sociálne zariadenia. Plocha tohto podlažia je 270 m2.
Na II. NP sa nachádza chodba, sklad, päť spální a povala, plocha má výmeru 208 m2.
Chata je vybavená elektroinštaláciou, zdravotechnikou, ústredným kúrením.
Je zložená z pôvodnej stavby z roku 1937, prístavby z roku 1960 a prístavby kotolne z roku 1990. Vlastník stavby nie je vlastníkom pozemku pod stavbou, ohľadne tohto pozemku je uzatvorená nájomná zmluva na dobu určitú do roku 2035 so Slovenskou republikou v zastúpení SPF.
V bezprostrednom okolí chaty sú turistické, cyklistické a výborne udržiavané bežkárske trate. Najbližšie zjazdovky sú v Ski areáli Králiky odtiaľto cca 5km.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie