PREDANÉ - Pôvodný vidiecky domček v podunajskej vinárskej dedinke Moča

Typ: rodinný dom
Okres: Komárno
Obec: Moča
Plocha: 100 m²
Plocha pozemku: 779 m²

Popis
Pôvodný vidiecky domček sa nachádza v kľudnej uličke v podunajskej vinárskej dedinke Moča.

Bol stavaný z nepálenej tehly, pozostáva z troch obytných miestností - kuchyne a dvoch izieb. Za obytnou časťou sa nachádzajú ďalšie miestnosti - garáž a dielňa.
Je v pôvodnom, zanedbanom stave, vyžaduje veľkú rekonštrukciu, alebo je skôr búranie ...
Elektrická prípojka je v dosahu, plyn a obecný vodovod je zavedený do domu, dočasne sú však odpojené. Kúrenie je možné plynovými gamatkami alebo kachľami na tuhé palivo.

Domček stojí na rovinatom pozemku s celkovou rozlohou 779 m2 ( 15 m x 52 m ), na ktorom sa okrem domu nachádza aj vínna pivnica a niekoľko ovocných stromov. Miestne podnebie, ako aj pôda je vhodná na pestovanie rôznych teplomilných rastlín, ako napr. viniča, ktorému sa tu veľmi darí.

Rozlohu pozemku je možné rozšíriť o ďalšie metre štvorcové pozemkom, ktorý sa nachádza za domom, a siaha až do susednej ulice. Tento pozemok má celkovú rozlohu 1016 m2 a je taktiež zverejnený v našej ponuke.

Centrum sa nachádza cca 500 m od domu, kde nájdete kompletnú občiansku vybavenosť.

Štrkové pláže rieky Dunaj a medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 6 sú vzdialené len 1 km od domu. Okolie je obľúbenou destináciou na letné dovolenky, a to nielen vďaka množstvu vodných plôch v okolí, ale aj vďaka bohatstvu termálnych prameňov, ktoré tu v okolitých obciach vyvierajú zo zeme, ako napr. len v 13 km vzdialenom Wellness Patince, alebo v najväčšom termálnom kúpalisku na Slovensku, vo Vadaš Štúrovo. Historické hraničné mestá, ako aj neďaleké pohorie Burdov vytvára ďalšie možnosti na výlety a nenáročnú turistiku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie