PREDANÉ - PREDANÉ!!! 2i byt Trenčianske Stankovce - terasa - parkov. státie

IBA U NÁS!!! RADO Reality Vám ponúka na predaj 2 - izbový byt s rozlohou 49m2 v Trenčianskych Stankovciach, časť Sedličná. Byt s terasou o výmere 8m2 je na 3/4 poschodí tehlového bytového domu s výťahom. Prináleží k nemu aj pivnica a vonkajšie parkovacie miesto.
Pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby prepojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne s toaletou a priestrannej terasy. V chodbe, spálni a v obývačke sú vstavané skrine. Kuchynská linka v modernom prevedení poskytuje dostatok pracovného miesta na prípravu jedál a skrinky až po strop poskytujú dostatok úložného priestoru.
Z obývacej časti je výstup na veľkorysú terasu, ktorá ponúka priestor na príjemné posedenie v teplých mesiacoch, ako aj priestor pre realizáciu menších záhonov, prípadne výsadby voňavých byliniek.
Bytový dom je zateplený, s vlastnou kotolňou. Plastové okná na byte sú 3-sklo.
Náklady 108,-Eur spoločenstvo, 35,-Eur elektina.
Bytový dom sa nachádza v obci Trenčianske Stankovce vzdialené iba 15 minút od krajského mesta Trenčín. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako základná škola, škôlka, potraviny, doktor a mnoho ďalšieho. Veľkou výhodou danej lokality je kombinácia tichej a kľudnej polohy s rýchlou dostupnosťou do mesta Trenčín a takisto aj na diaľnicu D1.
Link na 3D prehliadku:
https://my.matterport.com/models/xT2ohU1721E?cta_origin=all_spaces_page§ion=media
V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:
Viera Ježíková
RADO Reality Group
Tel.: 0948119147
E-mail: jezikova@radoreality.sk
Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie