Predaj domu 370 m2, Lozorno

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
795 000 €
Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Lozorno
Realitný maklér:
Zuzana Zubek
0948 318 708

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj moderný 6i rodinný dom v obci Lozorno.

Obec Lozorno sa nachádza na území Záhoria, 24km od BA, kde je dobré spojenie diaľnicou D2 BA – Kúty.

Na rodinné domy bolo vydané právoplatné Stavebné povolenie. Momentálne je možnosť sa rozhodnúť pre stavbu jedného 6i rodinného domu s úžitkovou plochou 370m2 , poprípade využiť stavbu ako dvojgeneračný rodinný dom formou rodinného domu s dvoma bytovými jednotkami s úžitkovou plochou 185m2. Pri začatí výstavby na jar 2023 predpokladané ukončenie koniec roka 2023.


Výstavba rodinného domu sa nachádza v zastavanej časti Lozorna na Zvončínskej ulici.

K rodinnému domu prislúcha krásna záhrada s garážou pre 2 autá a ďalšími 2 parkovacími státiami na vlastnom pozemku – spolu 827m2.
Dom bude výnimočný prepracovaným dizajnom a nadštandardnou kvalitou. Architektonickým riešením spĺňa vysoké kvalitatívne požiadavky.

Dispozičné riešenie:

Na prízemí/suteréne 3-podlažného domu sa bude nachádzať presvetlená garáž pre dve autá. Vstupnými hliníkové bezpečnostnými dverami so svetlíkom, sa dostanete do predsiene ktorou môžete pokračovať do priestranného šatníka a Ďalej do technickej miestnosti kde je inštalované tepelné čerpadlo, práčka so sušičkou, prádlový zhod; tiež môžete pokračovať na schodisko do prízemia domu pod ktorým je veľkorysý priestor určený pre vlastné využitie.

Na prízemí cez schodisko prejdete na chodbu kde sa nachádzajú vstupné dvere do kuchyne prepojenej s jedálňou a obývacou časťou o veľkorysej výmere. Na záhradu a terasu vchádzate cez veľké francúzske okná. Samostatná izba, šatník, kúpeľňa a toaleta.

Na poschodí domu sú 4 izby. Dispozícia domu je vhodná aj pre viacčlennú rodinu a každá miestnosť je vzdušná a komfortná. Rovnako na poschodí je zhod pre špinavé prádlo a dve kúpeľne.


Technické riešenie:

Obvodové aj priečkové murivo je pálená tehla. Zateplenie kontaktným fasádnym systémom, 6-komorové hliníkové okná s izolačným trojsklom, vchodové bezpečnostné hliníkové dvere so svetlíkom, domy sú napojené na verejný vodovod, kanalizáciu, elektrickú energiu a optický kábel, domy budú mať prípravu na satelit, predpríprava na klimatizáciu v každej obytnej miestnosti, každý dom bude s prípravou na vonkajšie elektrické rolety, a tiež budú mať obytné miestnosti prípravu na lokálne rekuperačné prevetrávanie. Kompletná príprava na zabezpečovací systém je samozrejmosťou ako aj inteligentné riešenie domu.

Teplo domova zabezpečuje externá nerezová komínová príprava na osadenie krbovej vložky ako aj príprava na saunu na prízemí domu.

Cena nehnuteľnosti – časť dvojdomu: 439.000€ holodom
Cena nehnuteľnosti - v celku 795.000€ holodom

V prípade záujmu o bližšie informácie kontaktujte realitného makléra ponuky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie