Na predaj 2-izbový byt Prievidza, Šumperská

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária DOBRÉ REALITY s.r.o, ktorá má celkovo 506 realitných ponúk.
DOBRÉ REALITY s.r.o
79 900 €
Typ: dvojizbový byt
Okres: Prievidza
Obec: Prievidza
Plocha: 54 m²
Realitný maklér:
0907 720 141
Ing. Martin Cagáň
cagan-ZVNC-dobrereality.sk

Ponúkame Vám na predaj čiastočne zariadený 2 izbový byt v Prievidzi, ulica Šumperská. Plocha: úžitková 54 m2.

Nachádza sa na 4. poschodí zo 4 bez výťahu. Podlaha: parkety, PVC. Steny: omietky, tapeta v obývačke. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička, mikrovlnka.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Byt je možné zrekonštruovať do modernej dispozície podľa priloženej vizualizácie. Konštrukcia objektu: panelová. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: prípojka káblovej TV, internet.

Výhody: byt je slnečný, s pekným výhľadom, tiché prostredie, v blízkosti obchody, škola, škôlka, ihrisko, zastávka autobusu, železničná stanica, neďaleko od centra, zateplený bytový dom...

Byt je ihneď k dispozícii. Cena 79 900 €. V cene je zahrnutý základný právny servis a štandardné náklady spojené s prepisom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Prí rýchlom jednaní možná dohoda na cene.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie