Predaj komerčného objektu 929 m2, Dunajská Streda

Nehnuteľnosť ponúka realitná kancelária RE/MAX Slovakia, ktorá má celkovo 1500 realitných ponúk.
RE/MAX Slovakia
480 000 €
Typ: nezaradený priestor
Okres: Dunajská Streda
Obec: Dunajská Streda
Plocha: 929 m²
Realitný maklér:
Zuzana Kovalcsiková
0911 785 140

Realitná kancelária RE/MAX ponúka exkluzívne na predaj budovu známu ako „reštaurácia Kulacs“ priamo v srdci Dunajskej Stredy s možnosťou rôzneho využitia.

Budova má svoju históriu a bola postavená v roku 1926 a leží na pozemku s rozlohou 928m2. Reštaurácia má dlhodobú tradíciu a veľkú obsadenosť. Charakteristické sú jedlá maďarskej kuchyne. Prevádzka je plne zariadená a zabehnutá. Prístavba bola zrealizovaná v roku 1962. Vedľajšie budovy slúžia ako skladové priestory. Dvor je zastrešený na vonkajšie sedenie a používaný od roku 2006, odvtedy je zastrešená terasa využívaná ako záhradná reštaurácia pre cca 100 hostí.

Do konca roku 2022 v budove bola prevádzkovaná, využívaná aj ako bytová jednotka a nadzemné priestory využívané ako herňa s výhernými automatmi. Je tu viac možností na prestavbu, prístavbu budovy. Budova je umiestnená priamo v tesnej blízkosti autobusovej a vlakovej stanici.

Veľkou výhodou je dvor na parkovanie a veľkosť pozemku a umiestnenie budovy. Na pozemku sa nachádza drevený altánok určený pre hostí reštaurácie.

INŽINIERSKE SIETE: plyn, mestská voda, elektrina, kanalizácia

INFORMÁCIE:
-Obstavaný priestor stavby celkom 3019m3
-Priemerná zastavaná plocha 373m2
-Zastrešená časť 18x6m
-Skladové zadné priestory 18x6m
-Odbytový priestor reštaurácie (cca 80hostí) + 2salóniky (12+12hostí)
-Poschodie: bytová jednotka (cca 60-70m2, 2izby, kuchyňa, kúpeľňa s wc), priestory bývalej herne s barom (36m2), veľký priestor

Areál sa skladá z 2 častí:
HLAVNÁ BUDOVA:
-Suterén: kuchyňa (kompletne zariadená), bar, reštaurácia (kompletne zariadené)
-Poschodie: bytová jednotka na celoročné bývanie, sociálne miestnosti, 2 veľké priestory na rôzne využitie
VEDĽAJŠIE BUDOVY:
-Využívané ako sklad, šatňa
PARKOVANIE - oplotené ako súkromné parkovisko

Budova má zastavanú plochu 373m2 a nachádza sa na pozemku s rozlohou 928 m2. Má rôzne využitia, napríklad ako budova služieb, alebo aj možnosť prekvalifikovať na polyfunkčný dom – bytové jednotky so službami.

Stavba má potenciálnu schopnosť vykazovať výnos formou prenájmu iným subjektom, prípadne pokračovať v spravovaní reštaurácie alebo v prestavbe celej budovy na polyfunkčný objekt s bytovými jednotkami.

Kompletná občianska vybavenosť: školy, materské školy, obchody a služby, banky, autobusová a vlaková stanica.


Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rada poskytnem na telefónnom čísle: 0911/785 140 alebo na E-maily: zuzana.kovalcsikova@re-max.sk


© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX Attractive.


FINANCOVANIE:
Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

V CENE JE ZAHRNUTÉ:
Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a nápomoc prepisov všetkých energií.


Teším sa na obhliadku s Vami.


VIDEO NEHNUTEĽNOSTI:


https://youtu.be/S-ED6nxYXk4

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie