PREDANÉ - Exkluzívny 4-izbový RD s bazénom | 205 m² | Topoľová ul., Marianka

Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Marianka

Ak hľadáte nadštandardné bývanie v krásnom prostredí v blízkosti Bratislavy, tak potom si tento dom v Marianke určite zamilujete.
Ponúkam Vám na predaj štýlový 4-izbový rodinný dom na slepej ulici vo výbornom susedstve, kde sa od prvej chvíle budete cítiť ako doma.
/ DOM /
Dom stojí na 500 m² pozemku so zastavanou plochou 125m² a úžitkovou plochou 205m². Dom bol postavený z pálenej tehly ThermoBrick, ktorej v izolácií sekunduje ešte 10 cm polysyrén. Tieto materiály sa podpisujú na nízkych nákladoch na kúrenie. Strecha domu má vysokoodolnú priemyselnú triedu, ktorá si nevyžaduje žiadnu špeciálnu údržbu, či pozornosť od slovenského výrobcu Fatrafol.
V dennej časti domu na prízemí sa nachádza priestranná, plne vybavená kuchyňa s množstvom úložného priestoru a vychytávok, ktorá je prepojená s jedálenskou časťou a obývacou izbou v ktorej sú poctivé krbové kachle so šamotovými tehlami.
Na prízemí sa nachádza ešte moja obľúbená miestnosť v ktorej sa nachádza kombinovaná infra-fínska sauna z ktorej je priamo východ na záhradu k bazénu.
Prízemie domu samozrejme ešte ponúka práčovňu s technickou miestnosťou, toaletu s umývadlom, vstavaný šatník, garáž a ďalší úložný priestor pod schodiskom.
Poschodie domu je rozumne rozdelené na rodičkovskú časť a detské izby. Rodičia majú veľkú hľavnú spálňu vedľa ktorej sa nachádza priestranný walk-in šatník a kúpeľňa s dvojitým umývadlom, ktoré oceníte v rannej "špičke" :) V kúpeľni je sprchový kút aj vaňa.
Deti tu majú na opačnom konci chodby 2 samostatné izby, jedna je orientovaná do záhrady a tá druhá do slepej ulice.
Na poschodí nebude v letných mesiacoch nikomu teplo, pretože v každej izbe sa nachádza samostatná klimatizačná jednotka.
/ ZÁHRADA /
Záhrada a terasa budú miestom, kde bude Vaša rodina tráviť jednoznačne najviac času. Terasa pri dome na ktorú sa vychádza hneď pri kuchyni je pokrytá z pálenej borovice a zastrešená hliníkovou, elektricky zasúvateľnou pergolou. Cez deň sa môžete schovať pred slniečkom a večer si užívať hviezdne nebo.
Z terasy to už potom máte iba na skok ku Vášmu keramickému bazénu od spoločnosti Compass, ktorý má navyše technológiu na slanú vodu, takže okrem soli nemusíte riešiť do bazéna žiadnu chémiu a voda ostane krásne čistá. Bazén má rozmer 6x3x1,6m
Na záhrade sa nachádza ešte záhradný domček na náradie, pod ktorým je navŕtaná studňa z na ktorú je napojená automatická závlaha alebo z nej môžete dopúšťať bazén.
/ PARKOVANIE /
Vaše autá pohodlne zaparkujete pod prístreškom alebo v garáži, a ak by Vám prišla náhodou väčšia návšteva, autá pokojne zaparkujú aj pred domom na ulici.
/ OKOLIE /
Asi 60 m od domu sa nachádza outdoorový fitness, kde sa dá cvičiť prakticky počas celého roka. V blízkosti sú reštaurácie, veľké detské ihrisko MariaLand na začiatku obce, jazdecký areál na kone a v pešej dostupnosti do 3-4 min je aj zastávka MHD.
Obec Marianka má samozrejme kompletnú občiansku vybavenosť vrátane školy, škôlky, potravín, pošty, lekárne, bankomatov či niekoľkých reštaurácií s denným menu.
/ FAKTY A UŽITOČNÉ INFO /:
- rok kolaudácie: 2014
- úžitková plocha: 205m²
- zastavaná plocha: 125m²
- pozemok: 500m²
- podlahové kúrenie na prízemí domu
- vynilová podlaha na prízemí
- okná: 3-oj sklo
- nový plynový kotol (r.2021)
- ovládanie kúrenia cez appku
- kamerový systém
- alarm s možnosťou napojenia pult centrálnej ochrany
/ BONUS /
- všetko vybavenie v dome a na záhrade v hodnote 45.000€ je darčekom od majiteľa
/ ENERGIE /
- 90€ plyn
- 25€ voda
- 30-40€ elektrina
Inžinierske siete: elektrina, plyn, mestský vodovod, kanalizácia, vlastná vŕtaná studňa
Internet a TV: Optika - Telekom, Orange
Cena nehnuteľnosti: 529.000€
Ak Vás táto ponuka zaujala, zavolajte mi a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti.
BSc. Matej Líška
RADO Reality Group
+421 948 648 578
liska@radoreality.sk
Cena nehnuteľnosti je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom nehnuteľnosti.
Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti RADO Reality Group.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie