PREDANÉ - BOSEN | Predaj 2-izbového bytu 47m2, Mierová-Bratislava

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:

Bosen Group Vám ponúka na predaj klimatizovaný 2-izbový byt s balkónom a pivnicou na ulici Mierová, Bratislava-Ružinov.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=t9zFuZsBHTS

BYT: Výmera bytu s príslušenstvom je 47,3 m2, z toho balkón má 2 m2 a pivnica 2 m2. Byt je klimatizovaný a nachádza sa na 6. poschodí z celkových 8 v bytovom dome s výťahom. Je orientovaný na západ.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený podľa dohody.

DISPOZÍCIA: Zo vstupnej chodby sa vchádza do kúpelne s toaletou a vzdušnej obývacej izby spojenej s kompletne vybavenou kuchyňou a výstupom na balkón. V zadnej časti bytu sa nachádza veľká spálňa s dostatkom úložného priestoru.

LOKALITA: Bytový dom je v lokalite s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou (školy, škôlky, nákupné centrum, potraviny, reštaurácie, fitnes centrum a iné). V tesnej blízkosti sa nachádza zastávka MHD. Výborná dostupnosť do centra mesta ako aj napojenie na diaľničné obchvaty.

CENA: 180.000€

MAKLÉR: Adam Belianský
+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie