PREDANÉ - REZERVONÉ BOSEN | Predaj 2 izbový byt s balkónom a lodžiou, 57,7 m2, ul. A. Mráza, Bratislava - Ružinov

Typ: dvojizbový byt
Okres: Bratislava II
Obec:

REZERVONÉ, BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj 2 izbový byt v Ružinove, ktorý sa nachádza v tichej časti, plnej zelene na ulici A. Mráza.

BYT: Vkusne zariadený byt má úžitkovú plochu 53,4 m, balkón má veľkosť 1,3 m2, lodžia o výmere 3 m2. Veľkou výhodou je murovaná pivnica s rozmerom 2,6 m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2018, výmena - elektrických rozvodov, stúpačiek, plynu, odpadu, nová kuchynská linka, kúpeľňa, samostatné wc, zateplenie bytového domu, plastové okná, strecha, výťah, bezbariérový prístup, vchodové dvere sú na magnetický čip. Byt je na 3./8. poschodí. Orientacia bytu je na vychodnú stranu.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, v tejto časti sa na nachádza samostatné wc a kúpeľňa, priestranná obývačka, kuchyňa s výstupom na balkón, spáľňa s lodžiou.

ZARIADENIE: Kompletne zariadený byt, nová kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička-mraznička, plnynový sporák, digestor, mikrovlnka, vstavaná elektrická rúra, kávovar, pračka, nábytok.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie priamo pred bytovým domom.

CENA: 192 900 EUR

LOKALITA: V blízkosti sú vybudované školy - materské, základné a stredné, zdravotné stredisko, fitness, workout športoviská a detské ihriská, reštauracie, v pešej dostupnosti obchody ako LIDL, KRAJ, Billa, TESCO Expres, obchodný dom RETRO, jazero Štrkovec, v blízkosti zástavky pre MHD (autobus električky), obchvat D4R7.

Realitný maklér: Marek Radič

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena j

Realitný maklér: Marek Radič

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie