PREDANÉ - Predaj domu 240 m2, Bratislava - Jarovce

Typ: rodinný dom
Okres: Bratislava V
Obec:

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj rodinný dom v bratislavskej mestskej časti Jarovce.

Hľadáte pre svoju rodinu priestranný rodinný dom v Bratislave? Túžite po vlastnom bazéne, či záhrade plnej stromov a rastlín? Moja ponuka domu Vám môžte splniť Vaše očakávania.

Dom ktorý Vám ponúkam sa nachádza na Semenárskej ul. v Jarovciach, v zastavanej časti obce, ktorá je kľudná a obľúbená domácimi obyvateľmi.

Postavený bol v roku 1959 avšak v roku 1994 prešiel kompletnou rekonštrukciou do stavu v akom je dnes. Dom je dvojpodlažný, s pochôdznou povalou. Postavený je z tehly. Strecha je sedlová zn. Bramac. Minulý rok bola strecha zateplená. Dom je z časti podpivničený.

Skladá sa zo 7 izieb.

Na 1 NP. je vstupná hala, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, kuchyňa s jedálňou a východom do záhrady, veľká obývacia izba a 2 samostatné izby.

2 NP. sa skladá z chodby, 4 samostatných izieb z čoho 2 majú výstup na balkón, veľkej kúpeľne s vaňou a WC.

Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete plus má vlastnú studňu, ktorá je využívaná v záhrade na polievanie. Vykurovanie domu zabezpečuje plynový kotol so zásobníkom vody.

Výmera pozemku na ktorom je dom postavený je cca 820m2 - 51m x 16m. Zastavaná plocha doma je cca 120m2 a úžitková plocha domu cca 240m2.

Na pozemku sa okrem domu nachádza aj záhradný domček a garáž. V záhrade je množstvo ovocných stromov.

Dom je vo veľmi dobrom, udržiavanom stave.

Jarovce sú dlhodobo jedna z najvyhľadávanejších lokalít na bývanie v Bratislave vďaka svojej výbornej polohe, ľahkej dostupnosti do mesta autom alebo MHD, či jednoduchému napojeniu na diaľničný obchvat. Taktiež disponujú Jarovce kompletnou občianskou vybavenosťou.

Cena domu vrátane kompletného servisu realitnej kancelárie RE/MAX je 610 000,- EUR.

V prípade, že Vás moja ponuka zaujala neváhajte ma kontaktovať ešte dnes. Rád si s Vami dohodnem obhliadku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie