PREDANÉ - Predaj domu 128 m2, Závod

Typ: rodinný dom
Okres: Malacky
Obec: Závod

Vo výhradnom zastúpení so súhlasom majiteľa vám ponúkam exkluzívne na predaj 4-izbový rodinný dom v obci Závod. Dom stojí na pozemku 750 m2 s úžitkovou plochou 128 m2.
Na konci pozemku je ďalších cca 350 m2 pozemku (humno) ktoré je možné využívať ako ďalšiu plochu na záhradu.

Dom bol daný do užívania v roku 1970 a v roku 2020 bola na dome v interiéri vykonaná kompletná rekonštrukcia ktorej súčasťou bola výmena všetkých rozvodov, nové omietky, podlahy, kúpeľňa, kuchyňa, interiérové dvere a zmena dispozície.

DISPOZÍCAIA:
Pozostáva z troch nepriechodných izieb, kuchyne spojenej s jedálňou a obývacou izbou s výstupom na terasu, ďalej samostatnej toalety, kúpeľne a technickej miestnosti.

IS: Do je napojený na elektriku, plyn, kanalizáciu a studňu s pitnou vodou na ktorú je robený pravidelne každý rok rozbor (nezávadná) V prípade potreby sa napojenia na obecnú vodu je možnosť sa pripojiť priamo pred domom.

FINANCOVANIE:

Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s 26 ročnými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

SLUŽBY REALITNEJ KANCELÁRIE:
- kontrola listu vlastníctva a snímky z katastrálnej mapy
– preverenie klientov a nehnuteľností pri kúpe i predaji
– kompletný právny servis
– vklady do katastra
– prepis všetkých energií
– poradenstvo pri financovaní , predaji aj prenájme

Teším sa s Vami na obhliadku.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie