PREDANÉ - Stavebný pozemok na predaj v obci Semerovo !

Ponúkame Vám na predaj krásny, slnečný 20 m široký stavebný pozemok v obci Semerovo, 17 km od Nových Zámkov, 12 km od termálneho kúpaliska Podhájska a 1 km od plánovanej R 7. Pozemok je orientovaný východ - západ, so slniečkom celý deň, za pozemkom sa nachádza malý potôčik s krásnou prírodou v okolí a pekným výhľadom. Pozemok má výmeru 851 m2, je oplotený a umožňuje splnenie snov - dom, okrasná záhrada, úžitková záhrada. IS sú pred pozemkom - elektrika, plyn, obecná voda. Na pozemku Vám zabezpečíme zrealizovanie výstavby rodinného domu z klasických materiálov, ako i stavby drevodomu. Cena nehnuteľnosti je 9 000 €. Bližšie informácie k danej nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne miestny maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: 0902 442 125, email.: olvecky-ZVNC-dobrereality.sk, Viber, WhatsApp.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie