PREDANÉ - Predaj komerčného objektu 450 m2, Holíč

Typ: nezaradený priestor
Okres: Skalica
Obec: Holíč
Plocha: 700 m²

Ponúkame na predaj objekt, ktorý má širšie využitie. Ide o stavbu, ktorá je evidovaná na liste vlastníctva ako -vzorková predajňa, v súčasnosti využívaná ako predajňa stavebnín.

Celý objekt má výmeru 1 738 m2, z čoho zastavaná plocha budovy je 410 m2, menšieho skladu 144 m2, veľkej haly 341 m2 a priestoru pre parkovanie alebo uskladnenie tovaru 754 m2. Pri budove stavebnín je aj dvor o rozlohe 89 m2, ktorý je prístupný zo skladu, z budovy stavebnín, z ulice cez veľkú posuvnú elektrickú bránu s výškou 2,5 m.
Keďže je prevádzka stále funkčná, je možnosť pokračovať v tomto zámere. Budova je poschodová, prízemie tvorí: veľká predajňa, sklad, kuchynka s kanceláriou, samostatná kancelária so sociálnym zázemím (plnohodnotná kúpeľňa so sprchou, toaletou, umývadlom). Budova je z časti podpivničená, je vybudovaný klenbový sklep. Z prízemia vedie schodisko do podkrovia, kde je vybudovaný z jednej polovice plnohodnotný veľkometrážny nový byt (kuchyňa, komora, toaleta, kúpeľňa, jedáleň, obývačka, dve izby). Druhá polovica podkrovia je nedokončená, taktiež sa plánovala obytná časť.

Sklady sú vysoké aj na manipuláciu s vysokozdvižnými vozíkmi, menší má manipulačnú výšku 2,8 m, väčší 3,4 m. Celý objekt je prechodný/prejazdný autom. Veľkou výhodou je vjazd z obidvoch strán, keďže je nehnuteľnosť situovaná do dvoch ulíc, jedna je hlavná Bratislavská, druhá je bočná Kopčianska ulica.
Haly, využívané ako sklady, by mohli byť pre klientov, ktorí hľadajú priestory a objekty ako: autodielňa, ľahká priemyselná výroba, skladovacie priestory.

IS: elektrina, mestská voda, kanalizácia, plyn.

Holíč je prihraničné mesto s Českou republikou, dobrá dostupnosť aj na diaľnicu D2. Má kompletnú občiansku vybavenosť.

Cena je na vyžiadanie.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie