PREDANÉ - Predaj komerčného objektu 131 m2, Skalica

Typ: nezaradený priestor
Okres: Skalica
Obec: Skalica
Plocha: 184 m²

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj polyfunkčný dom s dvomi samostatnými bytovými jednotkami v centre mesta Skalica.
Je to na Blahovej ulici, v jednej z najstarších štvrtí mesta, počínajúc približne 12. storočím. Táto ulica od dávnej minulosti priťahovala významné osobnosti podobne ako celá Skalica. Ani dnes tomu nie je inak.
Na rohu Madvovej a Blahovej ulice je výstižný vchod do niekoľko desaťročí dobre zabehnutého nočného podniku s výborným menom. Keď tam vstúpite pocítite niečo čo Vám hovorí, - tak tu dnes skončím. Široký a dlhý bar, príjemné posedenie, kľudná terasa vo dvore, samozrejme sociálne zariadenia a technická miestnosť.
Za rohom sa nachádza vchod do odhlučnenej časti domu na poschodie, kde sú dve nezávislé bytové jednotky. Jedná sa o kompletne moderne zariadenú garsónku s kúpeľňou vrátane WC. A tak isto dvojizbového kompletne zariadeného bytu so vstavanými skriňami.
Takže pokiaľ chcete mať minimálne suseda významnou osobnosťou a nechcete ňou byť sám, tak si túto nehnuteľnosť obľúbite.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie