PREDANÉ - Predaj komerčného objektu 2000 m2, Holíč

Typ: nezaradený priestor
Okres: Skalica
Obec: Holíč
Plocha: 7688 m²

Ponúkame na predaj prízemnú prevádzkovú budovu v Holíči, halového charakteru s administratívnou časťou. Celý areál sa nachádza v okrajovej časti mesta s výbornou dostupnosťou smer: CZ (Hodonín), Senica, Bratislava.

Výmera pozemkov: 7 688 m2
Zastavaná plocha budovy: 2 536 m2

Objekt prevádzkovej haly je konštruovaný z tyčových betónových dielcov, obvodový plášť je s výplňou siporexových tvárnic, strop je železobetónový prefabrikovaný. Hala je z roku 1988, v roku 2012 bola kompletne zrekonštruovaná - zateplenie polystyrénom, nová fasádna omietka, bezpečnostný kamerový systém, nová plynová kotolňa, nové rozvody elektriny, vody. Taktiež administratívna časť prešla rekonštrukciou – nové ozvučenie s reproduktormi po celom objekte, nové plastové okná, dvere, nové radiátory, dlažby, podlahy, stierky, nové sociálne zázemie.

Výhody haly:
-mostový žeriav pozdĺž celého objektu o nosnosti zdvihu do 12,5 t
-manipulačná výška 9,6 m
-elektrické brány na vjazd do hale
-súčasťou je skladová miestnosť s prístupom z exteriéru
-prepojenosť s administratívnou časťou
-hala je prejazdná

Administratívna časť budovy: pozostáva zo sociálneho zázemia, kuchynky, šatní, skladov, kancelárií, archívu, technických miestností, chodby.
Celá prevádzková stavba je dostupná pre kamióny a ich parkovanie, bezproblémový vjazd a výjazd na hlavnú komunikáciu. Parkovanie pre zamestnancov je vyhradené pri administratívnej časti.

IS: elektrina (svetelná a motorická elektroinštalácia), mestská voda, kanalizácia, plyn (vykurovanie radiátormi, nová kotolňa s kotlami a ohrevom TÚV).

Cena na vyžiadanie u makléra.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie