PREDANÉ - Predaj domu 150 m2, Skalica

Typ: rodinný dom
Okres: Skalica
Obec: Skalica

Ponúkame na predaj rodinný dom v zástavbe rodinných domov na ul. Vally v Skalici.

Rodinný dom je v pôvodnom stave, so sedlovou strechou, veľkým podbráním, ktoré môže slúžiť buď na parkovanie alebo po rekonštrukcii aj využiť na bývanie.
Celková výmera pozemku: 353 m2, úžitková plocha domu: cca 150 m2.

Dom je situovaný do dvoch ulíc, z jednej je vstup cez ulicu „Vally“, z druhej ulice „Za mestsku zďou“ je vstup do garáže a hospodárskej budovy spolu s klenbovou pivnicou. Medzi hospodársku budovou a domom je dvor so záhradkou, ktorá je stále využívaná a udržovaná na pestovanie zeleniny a ovocia.

IS: vykurovanie je zabezpečené elektrickými radiátormi v každej miestnosti, elektrina, obecná voda aj kanalizácia sú napojené k rodinnému domu, je aj plynová prípojka, avšak plyn nebol využívaný, no stačí len osadiť plynové hodiny.

Dispozícia: podbránie rozdeľuje dom na dve časti, v prvej sa nachádza: kuchyňa, komora, kúpeľňa, samostatná toaleta, 1 izba, v druhej sú 2 izby.

Výhodou tejto lokality sú: materská škola, základná škola, dopravné ihrisko, centrum mesta. Nech sa páči, stačí pozrieť 3D virtuálnu obhliadku a následne si dohodnúť obhliadku domu osobne.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie