PREDANÉ - Predaj domu 300 m2, Štefanov

Typ: rodinný dom
Okres: Senica
Obec: Štefanov

V obci Štefanov, mimo hlavnej ulice, sa nachádza rodinný dom na pozemku o rozlohe 349 m2, ktorého zastavaná plocha je 260 m2. Dom je dvojpodlažný, z 2/3 podpivničený. Súčasťou domu je garáž, krásne dve vínne štýlové pivnice, ktoré sa dajú využiť aj na väčšie oslavy.

Rodinný dom bol v roku 2001 kompletne zrekonštruovaný: nová strecha (kanadský šindeľ), plastové okná, nové podlahy, stierky, dlažba, nové rozvody elektriny, vody, odpadu, znížené stropy, bodové osvetlenia. V roku 2003 bola dokončená prístavba vínnej pivnice, zateplenie a fasáda celého domu.

Dispozícia: prízemie disponuje štyrmi miestnosťami vrátane veľkej miestnosti s kapacitou až 30 ľudí s mohutným dreveným priznaným trámovým stropom, ktorý skrášľuje celý priestor, kuchyňou, sociálnym zázemím a garážou. Na prízemí sa nachádzajú v jednej miestnosti tiež krbové kachle. Poschodie je v súčasnosti nevyužité, avšak je tam možnosť dobudovať izby s kúpeľňou a toaletou (voda, elektrina, odpad je predpripravený).
Vo dvore rodinného domu sa nachádza hospodárska prístavba.

Skrytým klenotom tejto nehnuteľnosti je krásny štýlový priestor vínnej pivnice s klenbou (druhá vínna pivnica nachystaná na dokončenie). Steny a klenby sú postavené z kvalitných pálených tehál a kameňa.

IS: elektrina, mestská voda, kanalizácia, kotol na tuhé palivo, plyn je na hranici pozemku.

V súčasnosti je dom využívaný ako víkendový, niekedy s menšími rodinnými oslavami.

Vlastniť takýto skvost nemusí byť pre Vás len predstava, nech sa páči, rada Vám túto nehnuteľnosť ukážem.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies :-) zavrieť (súhlasím) upraviť nastavenie